REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
26 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Premiere OK!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zeleta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam kardeş. goldmaster 30300 üm var. ama yazılımlar ve keyler konusunda sıfırım açıkcası seyretmekden başka birşey bilmiyorum. biraz bilgilendirmeye ihtiyacım var. *** nedir? ne işe yarar? keyleri nasıl girerim? vakit buldukça bilgilendirirsen dost olmasını iyi bilirim.
    30300 Cihazda bu premier keyleri çalışmaz .Yalnız aciko 5225 sky yazılımı ile bu kanalları izleyebilirsiniz.Tv den görüntüyü scartla izliyorsanız bu yazılımı kullanarak astradaki premier kanallarını izleyebilirsiniz..

**** kanalların şifreleme sistemlerini çözümünde yarar.Örnek 16 haneli bir kontor şifresi düşünün hepsi dogruysa kontor yuklenir.Keyler bu sekil keyler dogruysa kanalları izleyebilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu keylerin ıdenti kaç criptoworks emi fixed cw yemi girilecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cengo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar bu keyler hangi markada calisiyo kaonda olmadi humaxdami calisiyo lutfen bilgi verirmisiniz
    Kaonlar desteklemiyor malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kemal09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu keylerin ıdenti kaç criptoworks emi fixed cw yemi girilecek
    Nagravision kısmına girilecek 501 kısmına

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar ben su her kesin sozunu etigi premier kanalarini bilmiyorum bu kanallar +18 yas mi acaba hangi dil de yayin yapiyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ceylanalp Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar ben su her kesin sozunu etigi premier kanalarini bilmiyorum bu kanallar +18 yas mi acaba hangi dil de yayin yapiyorlar
    5 Tane +18 yayın var ve kanallar alman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Usagum aklin ramazanda bile belden asagumidur pirakalum bu +18 ayaklarini....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sifreler eski arkadaslar bosuna urasmayin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gm 9400cı nedir durum dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şifreler bunlar cogu cihazda acıyor diger yerlerden edindigim bilgilere göre

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri