Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Digiturk cihazda Biss Þifreli AZ TV izlenirmi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Digiturk cihazda Biss Þifreli AZ TV izlenirmi

Arkadaþlar Benim Digitürk Uydum Var Ve Çarþamba Günü Oynanacak Olan Manchester United - Galatasaray Maçýný Bir Azərbaycan Kanalý Olan Aztv Verecek Þimdi Digitürk ten Ýzliyorum da Þifreli Deðil Ama Sizce Maç Saatin de Þifreye Girermi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Maç saatinde þifreye gir digiturk cihazlarý Biss destekli deðildir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þifreye Girermi Diyosunuz Yani?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Mutlaka girer

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Anladým Kardeþim Bir Tanede Amstrad Uydum Var Onla Biss Þifresi Ýle Aztv yi Ýzlemek Mümkünmü?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý berat33 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Anladým Kardeþim Bir Tanede Amstrad Uydum Var Onla Biss Þifresi Ýle Aztv yi Ýzlemek Mümkünmü?
    Cihazýn yazýlýmý destekliyorsa izlersiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ýdman TV AzTV de þampiyonlar ligi izleme

Bende goldmaster 9400v-CI var sabahtan kurulum yaptým türksat3A uydusundan bulduðum idman TV AzTV gibi kanallarý þu an izleyebiliyorum maç günü yine izleyebilirmiyim yoksa bir iþlem yapmam lazýmmý yardýmcý olursanýz sevinirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben de Þimdi Amstard Uydum dan Biss Þifresini Girdim Þifre Kýrýldý Teþekkürler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon12 Old

Alýntý sas07 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende goldmaster 9400v-CI var sabahtan kurulum yaptým türksat3A uydusundan bulduðum idman TV AzTV gibi kanallarý þu an izleyebiliyorum maç günü yine izleyebilirmiyim yoksa bir iþlem yapmam lazýmmý yardýmcý olursanýz sevinirim
    Maç Saatinde Þifreye Girer Biss Þifresini Uygulaman Lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Berat kardeþim acil cevap ver lütfen bende de Digitürk var ama AzTv'i bulamýyorum yardým eder misin lütfen çok önemli bu maçý izlememiz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri