Arkadaþlar Benim Digitürk Uydum Var Ve Çarþamba Günü Oynanacak Olan Manchester United - Galatasaray Maçýný Bir Azərbaycan Kanalý Olan Aztv Verecek Þimdi Digitürk ten Ýzliyorum da Þifreli Deðil Ama Sizce Maç Saatin de Þifreye Girermi?
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Arkadaþlar Benim Digitürk Uydum Var Ve Çarþamba Günü Oynanacak Olan Manchester United - Galatasaray Maçýný Bir Azərbaycan Kanalý Olan Aztv Verecek Þimdi Digitürk ten Ýzliyorum da Þifreli Deðil Ama Sizce Maç Saatin de Þifreye Girermi?
Maç saatinde þifreye gir digiturk cihazlarý Biss destekli deðildir
Þifreye Girermi Diyosunuz Yani?
Mutlaka girer
Anladým Kardeþim Bir Tanede Amstrad Uydum Var Onla Biss Þifresi Ýle Aztv yi Ýzlemek Mümkünmü?
Bende goldmaster 9400v-CI var sabahtan kurulum yaptým türksat3A uydusundan bulduðum idman TV AzTV gibi kanallarý þu an izleyebiliyorum maç günü yine izleyebilirmiyim yoksa bir iþlem yapmam lazýmmý yardýmcý olursanýz sevinirim
Ben de Þimdi Amstard Uydum dan Biss Þifresini Girdim Þifre Kýrýldý Teþekkürler...
Berat kardeþim acil cevap ver lütfen bende de Digitürk var ama AzTv'i bulamýyorum yardým eder misin lütfen çok önemli bu maçý izlememiz
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri