REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Sunny / Kaon D+ Ok-tv Cabo Ok-tps Ok -absat.ok (02.10.2006)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler arkadasim ama kanal kilidini acamadim yardim ederseniz sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı jeudi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kuru kafa atmanız lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı jeudi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım ilk önce kuru kafayı yukle ve ardından cihazı resetle kanal kılıdı acık konuma gelecektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MEMEDİM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım ilk önce kuru kafayı yukle ve ardından cihazı resetle kanal kılıdı acık konuma gelecektir
    cihaz c0.a1 ne yaptıysam kanal kilidi aktif olmadı ustalar bi yardımcı olursanız mutlu olurum
    hani acemilik dicem ama 100 lerce hatta belki binlerce cihaza yazılım attım böyle sorunlarda arkadaşlarıma bende yardımcı oldum ama
    bu kez yardıma ihtiyacı olan benim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı minem1995 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihaz c0.a1 ne yaptıysam kanal kilidi aktif olmadı ustalar bi yardımcı olursanız mutlu olurum
    hani acemilik dicem ama 100 lerce hatta belki binlerce cihaza yazılım attım böyle sorunlarda arkadaşlarıma bende yardımcı oldum ama
    bu kez yardıma ihtiyacı olan benim
    cihaza ilk kuru kafayı yukle ve ardından exıt+exıt+exıt ve 1 basarak cihazı resetle ve cihazı ac kapa işlem tamam ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar lütfen yazılımları kontrol edermısınız bu yazılımı attıktan sonra kanal kılıdını acamadım yapmadıgım sey kalmadı default sıfırla arkadan kapat kanal kılıdı üzerınde ıken kapat hepsını yaptım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar lütfen yadım usta son yazılımı yükledim no ave yazıyor 7010dcız lnfo 10.05.21.-cfcb Sw.v02.00.07. hwv12.01.a5 loader v2.1.9v3 c.a.2.2.5 yardım lütfen yardım ederseni sevinirim şimdiden teşekürler azır kanal listeside yükledim farketmedi sar mavi yeşil menü ye basınca aclan munüde v5.8.149olunca no ave yazıyo defalarca yazdım siteya lütfen yardım ama seki yazılımı yüklüyorum v5.8.139 olunca yayın veriyo yardımınız icin şimdiden teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tayfun2004x Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar lütfen yadım usta son yazılımı yükledim no ave yazıyor 7010dcız lnfo 10.05.21.-cfcb Sw.v02.00.07. hwv12.01.a5 loader v2.1.9v3 c.a.2.2.5 yardım lütfen yardım ederseni sevinirim şimdiden teşekürler azır kanal listeside yükledim farketmedi sar mavi yeşil menü ye basınca aclan munüde v5.8.149olunca no ave yazıyo defalarca yazdım siteya lütfen yardım ama seki yazılımı yüklüyorum v5.8.139 olunca yayın veriyo yardımınız icin şimdiden teşekürler
    arkadaşım 12.01.a5 yazılımı şimdi yukledim hiç sorunsuz calışmaktadır ama sende nasıl no/av yazıyor anlamadım cihazın h/w sini yazarsan daha cabuk yardımcı oluruz cihazın ne marka sunny digiline digiçağ kaon hangisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bu kanallar hispasat uydusundadır
    astrayı unutmaylım dostum d+astrada da var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler özgür 1984

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri