Selamlar Arkadaşlar Medialink Blackphanter 1 cı kullanıyorum..2.35 versiyon a güncelledim..IPTV seyretmek için ne yapmam gerekli? Yardımınızı bekliyorum..
Selamlar Arkadaşlar Medialink Blackphanter 1 cı kullanıyorum..2.35 versiyon a güncelledim..IPTV seyretmek için ne yapmam gerekli? Yardımınızı bekliyorum..
Forumda mevcut olan 2.35 yazılımını at
Arkadaşlar bende son yazılım yüklü ama maçları izleyemiyorum, oysa pc den izlediğimde sorun yok. Tv de sürekli donuyor ve bağlanmıyor? Acaba farklı bir yazılımla mı denesem.
ben de ip tv için cihazıma 2.35 yazılımı yükledim. ancak cihazda ısınma problemi ortaya çıktı.sanırım cihaza biraz ağır geldi. bunun dışında multimedya center adlı bi menü eklendi. bunun APPs diye saçma sapan bir alt menü eklendi. ***** video falan yazıyor. ancak verdiği tüm adresler hatalı. bağlanmıyor bile. çok gereksiz. ip tv olayına gelince adres girmek hem cihazdan hem de pc den mümkün. pc ile tv arasında kalite olarak fark var tabi. bunun sebebi ekran boyutlarının farkı ve çözünürlük. şu an ülkemizde hızlı internet sağlayıcılarının kıtlığından dolayı çok stabil ip tv sağlayıcıları yok .donmalar var,ses görüntü senkronizasyon bozuklukları var. ancak bazı yabancı iptv adresleri gayet iyi. bu adresleri forumları biraz karıştırarak bulmak kolay.
Arkadaslar Hangi Maclardan Söz Ediyorsunuz Yerli Yabancimi: Ben Yeniyim Bu Konuda
Tesekkürler...
arkadaşlar ben 2.41 yazılımını yükledim ama iptv adreslerini nasıl giricem makineye
internet explorere cihazınıp:8080 yaz karşıan giiş menusu gelir admin 0000 ve giriş yap. ortada network channel menusunden ekleme yapabilirsin.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri