REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: Birkaç saniyede, kendi softcam dosyalarımızı nasıl yapabiliriz?

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birkaç saniyede, kendi softcam dosyalarımızı nasıl yapabiliriz?

EVET ARTIK SIRALI LİSTE İLE SOFTCAM YAPMAK ÇOK KOLAY!..
    İŞTE SİZE BİRKAÇ SANİYEDE AES *** SOFTCAM DOSAYASI HAZIRLAMANIN YOLU...
    TPS ABSAT OK SOFTCAM DOSYASI

Bir arkadaşımın İnternetten bulduğu ve bana gönderdiği bir programı sizler ile paylaşmak istiyorum...
    Burada ufak tefek değişklikler yaptım, Ancak bunu yapana saygı adına Fazla değişklik yapmamaya özen gösterdim. Şimdi size kullanımını anlatacağım...

Önemli: aessiralikeys.txt dosyasında yer alan listedeki Tarih ve saatlar TSİ ile 1 saat geridir...bu sistemin iyi çalisabilmesi için bilgisayarınızın sistem saatini 3 saat geri almalısınız..

DİKKAT 03 - 10 KASIM ARASI SIRALI AES *** AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR. BU DOSYAYI İNDİRİP EDİTÖRÜNÜZÜN BULUNDUĞU KLASÖRE YERLEŞTİRİN VE BU DOSYAYI KULLANIN
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Aşağıda verdiğim zipli dosyayı indiriniz:

Sisteminize Framework kurun, bu olmazsa hata verebiliyor...

Bu Klasör içerisinde Önemli olan dosyaların isimlerini veriyorum:

SoftcamUlist.exe dosyası Bu Asıl programımız
    SoftCamblanc_karim Softcam dosyası. Bu softcam dosyasının şablonu
    KeyLoader3 *** editörü Buda softcam yükleme editörümüz.

İndirip zipten kurtardığımız klasörde Aşağıda Kırmızı çerçeve içine alınan SoftcamUlist.exe program simgesine çift tıklayarak açıyoruz

Aşağıdaki gibi bir editör açılacaktır. Burada ilk işlem olarak Kırmızı Çerçeve içine alınmış "Load *** file" yazan butona tıklıyoruz.. Dikkat ederseniz pembe çerçeve içerisinde Load for 24 hours önündeki onay kutusu seçili bu şekilde 24 saatlik softcam dosyası hazırlayabiliyoruz

"Load *** file" yazan butona tıkladığımızda aç iltişim penceresi çıkacaktır..
    Aç iletişim penceresinde haftalık saatli sıralı keylerimizin olduğu text dosyasını çift tıklayarak yada 1 tıklama ile seçili hale getirip Aç butonuna tıklayarak editöre alıyoruz...

Daha sonra aşağıda kırmızı çerçeve içerisine alınmış "Generate Softcam" yazan butona tıklıyoruz....

Generate Softcam" yazan butona tıkladığımızda küçük bir uyarı iletişim kutusu geliyor altını çizdiğim yerde softcam dosyasının başlayacağı tarih ve saati bize gösteriyor.. "Tamam" butonuna basıyoruz...
    "Tamam" butonuna basildiktan sonra, her sey otomatik oluşturuluyor...

(Softcam dosyamız "Softcam_b_11FE" ismi ile oluşturulmuş oldu....)

Bundan sonrası bildiğimiz softcam dosyası yükleme işlemi.. "Open File" Butonuna tıklıyoruz.

Bu Open File" Butonuna tıkladığımızda aç iletişim kutusunda aşağıda gösterilen ve "Softcam_b_11FE" yazan dosyayı alıyoruz...

Alt Tarafta Dowmload yazan butona tıklıyoruz ve cihazımızı kumanda ile açtığımızda oluşturulan softcam dosyası cihazıumıza gönderiliyor

Softcam yükleme işlemi tamamlanmıştır. Oluşturduğunuz 24 saatlik softcam dosyası cihazınıza yüklendi. İyi seyirler dilerim....
    Konu isayuksel tarafından (03-11-2006 Saat 23:22 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri