REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: bilgisayarımda fare sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bilgisayarımda fare sorunu

bilgisayarımı normal olarak başlattan kapatıp açınca faremde bir sorun yok ve sorunsuz olarak çalışıyor
    fakat gerek normal olarak başlattan kapatıp fişini çektiğimde gerekse ceryan kesildiğinde ve ceryan gelince tekrar açtığımda fare çalışmıyor hatta ışığıda yanmıyor
    fakat bilgisayar çalışır vaziyetteyken farenin fişini çekip tekrar çekip yaktığımda farenin sadece ışığı yanıyor fare çalışmıyor bu vaziyette iken bilgisayarı klavyeyi kullanarak başlattan tekrar kapatıp açtığımda fare çalıuşmaya başlıyor
    bu sorunneden olabilir ve düzeltmek için ne yapmalıyım
    şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgisayarımı normal olarak başlattan kapatıp açınca faremde bir sorun yok ve sorunsuz olarak çalışıyor
    fakat gerek normal olarak başlattan kapatıp fişini çektiğimde gerekse ceryan kesildiğinde ve ceryan gelince tekrar açtığımda fare çalışmıyor hatta ışığıda yanmıyor
    fakat bilgisayar çalışır vaziyetteyken farenin fişini çekip tekrar çekip yaktığımda farenin sadece ışığı yanıyor fare çalışmıyor bu vaziyette iken bilgisayarı klavyeyi kullanarak başlattan tekrar kapatıp açtığımda fare çalıuşmaya başlıyor
    bu sorunneden olabilir ve düzeltmek için ne yapmalıyım
    şimdiden teşekkürler
    Bilgisayar Çalışırken Mausu çıkartıp takarsan bazen sistem mausu tanımaz.Bu normaldir.Tanıması için Bilgisayarı kapatıp açmanız gerekir.Sizin fareniz arızalı olabilir.İmkanınız varsa yeni fare alınız fiyatı zaten 10 en ytl dir.Yeni fareyi deneyiniz.Birde aklıma yeni geldi Fareniz Usb girişli ise bunlarda bu tür sorunlar zaman geçtikçe daha fazla oluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başka maus denedim ondada aynı oluyor
    ayrıca mause usb den değilde en üstteki yeşil renkli yuvarlak girişten çalışıyor
    ayrıca elektrik kesintisinde fare çalışmıyor o yüzden söküp takıyorum o zamanda sadece ışık yanıyor ondan sonra klavyeyi kullanarak restart yapıyorum öyle çalışıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    başka maus denedim ondada aynı oluyor
    ayrıca mause usb den değilde en üstteki yeşil renkli yuvarlak girişten çalışıyor
    ayrıca elektrik kesintisinde fare çalışmıyor o yüzden söküp takıyorum o zamanda sadece ışık yanıyor ondan sonra klavyeyi kullanarak restart yapıyorum öyle çalışıyor
    Bilgisayarında Farenin giriş yerinde yani anakart üzerinde bir sorun gözüküyor.En iyi çözüm Usb çıkışlı fare alınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlaşıldı sağol

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri