Fenerbahçeyi tebrik ederim güzel oyun ve galibiyeti için... Maçla ilgili kanallardan resim paylaşıyorum.
![]()
Fenerbahçeyi tebrik ederim güzel oyun ve galibiyeti için... Maçla ilgili kanallardan resim paylaşıyorum.
![]()
tebrikler.
maç gitti geldi gibiydi. neredeyse marsilya faciası olacaktıki fb toparlandı..
rakip becerisizdi zaten.![]()
Güzel bir galibiyet oldu. Cristian iyi oynadi, herhalde Alex gönderilince ben de gönderilebilirim dedi, o yüzden sık sık Fenerbahce armasını öptü![]()
guzel bir oyun ve alinan netice hepimizi sevindirdi cristian caner ve gokhan gonul guzel çalistilar tek sevmedigm yonu çok geri pas yan pas yapmalari ve zaman çalmalari iki sifirlik galipken bir kaç tane maç verdik zamaninda bursa ve geçenlerdeki marsilya macli
bizlere destek veren rakiplerimize tesekurler
Aziz Yıldırım'dan canlı yayın sürprizi
ynı Aziz Yıldırım, "Basının da yanındayım!" mesajını bu sefer sürpriz bir ziyaretle verdi. Fenerbahçe Başkanı, Borussia Mönchengladbach-Fenerbahçe maçı öncesi NTVSpor'un canlı yayınına sürpriz bir giriş yaptı.
Yıldırım, Güntekin Onay, Rıdvan Dillmen ve Metin Tekin'i canlı yayın gerçekleşirken ziyaret etti. 'Selamünaleykum' diyerek programa katılan Başkan Yıldırım, sohbetin ardından yayından ayrıldı.
3. kaptanlık
Fenerbahçe'de Alex'in gidişini ardından 3. kaptanlığın Gökhan Gönül'e verileceği belirtildi.
![]()
Miroslav Stoch ocakta rusya da
menajeri ise Slovak oyuncunun, kulübünden en yakın transfer döneminde ayrılabileceğini söyledi. F.Bahçe’nin Stoch için belirlediği rakamın 12 milyon Euro olduğunu ve Rus ekiplerinin bu rakamı vermeye hazır olduğunun bildirildi.
CRİSTİAN suan takımdaki en iyi oyuncu bence.
stoch gecen sene mukemmeldi bu sene yalan oldu. gönderirler. aykut onuda yedi.
tebrikler fenerbahçem
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri