Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Savaş Çıktı Suriyeyle !!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Savaş Çıktı Suriyeyle !!

Akçakaleye atılan havan mermisi ve top ile 4ü cocuk bir kadın toplamda 5 kişi öldü.
    Bizimkilerde karşılık verdiler.
    Savaşa adım adım gidiyoruz kısacası..
    Yola devam, devam..
    Konu MUTAF tarafından (04-10-2012 Saat 01:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Suriye'ye misilleme

Başbakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada Suriye'nin Akçakale'deki patlamadan sonra vurulduğu belirtildi.

Akçakale'ye top mermisi düşmesiyle ilgili olarak Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, ''Bu menfur saldırıya, sınır bölgesindeki Silahlı Kuvvelerimiz tarafından angajman kuralları doğrultusunda anında gereken karşılık verilmiş, radarla tespit edilen Suriye'deki noktalara top atışı yapılarak hedefler vurulmuştur'' ifadelerine yer verildi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Akçakale'ye top mermisi düştü; 5 ölü

Şanrlıurfa'nın Akçakale İlçesi'ne, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'den atılan top ve havan mermileri düştü. Caddeye düşen mermilerin infilak etmesiyle ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, aralarında polislerin de bulunduğu 13 kişi yaralandı.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biz bu durumu şiddetle ''kınarız''.Ölenlere ''rahmet'' eğler,ülkemiz bu durumlardan çıkar diye ''temenni'' ederiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir savaş halinde hangi AKPlinin çocugu bu savaşta yer alacak çok merak ediyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç bir zaman olmıyacak dostum onların cocukları memleketi yemek biz fakirlerse vatan vede onlar için ölüme hazırız vesselam ...slm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir savaş halinde hangi AKPlinin çocugu bu savaşta yer alacak çok merak ediyorum..
    Benim küçük delikanlı 2012 ağustosunda jandarma eri olarak (kısa dönem) Kastamonu da eğitime başladı.Bu kısa dönem askerliklerde pek çok ünlünün oğlu ya da yakını da vardı.Eğitim sonrası benim delikanlı ile birlikte dört ünlünün daha oğlu veya yakının dağıtımı Diyarbakır'a çıktı.Bunlardan biri de Eğemen Bağış'ın yeğeniydi.Ama ne olduysa oldu,benim çocuk Diyarbakır'a giderken Eğemen Beyin canı kıymetli yeğeni Antalyayı boyladı.Diğer ünlülerin çocukları da Ankara ve İstanbul'a gönderilmişti. Herkes vatanını seviyor,ama her yerini değil.Herkes görev aşkıyla dolu,ama istediği yer olursa! AKP nin adalet anlayışı bu.Ben merak etmiyorum,eminim!Bir savaş anında bizimkiler cephye sürülürken muhterem zevatın çocukları düşüp te ayakları kırıldığı için bacaklar alçıda olacak,ya da enkötü olasılık levazım bekçiliği olacak.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim küçük delikanlı 2012 ağustosunda jandarma eri olarak (kısa dönem) Kastamonu da eğitime başladı.Bu kısa dönem askerliklerde pek çok ünlünün oğlu ya da yakını da vardı.Eğitim sonrası benim delikanlı ile birlikte dört ünlünün daha oğlu veya yakının dağıtımı Diyarbakır'a çıktı.Bunlardan biri de Eğemen Bağış'ın yeğeniydi.Ama ne olduysa oldu,benim çocuk Diyarbakır'a giderken Eğemen Beyin canı kıymetli yeğeni Antalyayı boyladı.Diğer ünlülerin çocukları da Ankara ve İstanbul'a gönderilmişti. Herkes vatanını seviyor,ama her yerini değil.Herkes görev aşkıyla dolu,ama istediği yer olursa! AKP nin adalet anlayışı bu.Ben merak etmiyorum,eminim!Bir savaş anında bizimkiler cephye sürülürken muhterem zevatın çocukları düşüp te ayakları kırıldığı için bacaklar alçıda olacak,ya da enkötü olasılık levazım bekçiliği olacak.:49:
    bugun basbakan, arazide en önde ben gidiyorum dedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta onlar buralarda 06.10.2012

bak bak
    Bodrum'da eğlence hız kesmedi

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne gündüzleri sahillerde güneşli havanın tadını çıkarırken, geceleri de eğlence mekanlarını dolduruyor.

TOPUN (hızını şiddetle )DÜŞECEĞİ YER aslında buraları GİDYOR GARİBANIN ÜSTÜNE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz gibiler varkan onlar yan gelip yatarlar vede zengin olurlar
    yanıklarda iz bırakmaz

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri