Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bir savaş halinde hangi AKPlinin çocugu bu savaşta yer alacak çok merak ediyorum..
Benim küçük delikanlı 2012 ağustosunda jandarma eri olarak (kısa dönem) Kastamonu da eğitime başladı.Bu kısa dönem askerliklerde pek çok ünlünün oğlu ya da yakını da vardı.Eğitim sonrası benim delikanlı ile birlikte dört ünlünün daha oğlu veya yakının dağıtımı Diyarbakır'a çıktı.Bunlardan biri de Eğemen Bağış'ın yeğeniydi.Ama ne olduysa oldu,benim çocuk Diyarbakır'a giderken Eğemen Beyin canı kıymetli yeğeni Antalyayı boyladı.Diğer ünlülerin çocukları da Ankara ve İstanbul'a gönderilmişti. Herkes vatanını seviyor,ama her yerini değil.Herkes görev aşkıyla dolu,ama istediği yer olursa! AKP nin adalet anlayışı bu.Ben merak etmiyorum,eminim!Bir savaş anında bizimkiler cephye sürülürken muhterem zevatın çocukları düşüp te ayakları kırıldığı için bacaklar alçıda olacak,ya da enkötü olasılık levazım bekçiliği olacak.:49: