REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
37 sonuçtan 31 ile 37 arası

Konu: Üyelere teklif edilen fiyatları paylaşınız lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sabo1978 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yayın hd değil varolan kutu ile devam edeceğim ve bütün kanalları açıp 14.90 olacakmış dediler.
    Çok iyi fiyat tum kanallar acık 14.90:45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

full hd paket e.r.t.k yayınlar kapalı dsmart hd cihaz 1 yıl taahhüt aylık 29.90 ödüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maxi hd paketle yola devam dedim geçen hafta aylık 24 tl kredi kartımla 12 taksitli fiyatıdır yani senelik 288 tl ye geldi artık pazarlık seneye kaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    maxi hd paketle yola devam dedim geçen hafta aylık 24 tl kredi kartımla 12 taksitli fiyatıdır yani senelik 288 tl ye geldi artık pazarlık seneye kaldı

16 tlye full paket kullananları gördüm internette sizinki buna göre pahalı olmuş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok ben çok bekledim çok konuştum üyeliğim 24.10.2012 tarihinde bitti inanın bir tl inmediler 100 e yakın konuşma yaptık siteden not bıraktım aradılar ama nuh dediler peygamber demediler ve baya zaman geçti nerdeyse 5,5 ay oldu bari devam edeyimde bakalım seney ne olucak görüceğiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    16 tlye full paket kullananları gördüm internette sizinki buna göre pahalı olmuş.
    16 tl full pket sd üyelik içindir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asddas

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri