Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Arte TV PKK'ya methiyeler dizdi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arte TV PKK'ya methiyeler dizdi

Fransız ve Almanlar’ın ortak televizyonu ARTE, Kuzey Irak'taki PKK’lı terörist grupların yaşamlarına ve eğitim çalışmalarına yaklaşık 1 saat ayırarak teröristlere methiyeler yağdırdı!
    03 Ekim 2006 Salı 12:57
    Özerk bir kamu kuruluşu statüsündeki ARTE, programda "Dersim" olarak nitelendirdiği Tunceli"den Kuzey Irak"taki Kandil Dağı"ndaki bölücü örgüt karargahına kadar terörist grupların yaptığı yolculuk konu edildi. Belgesel olarak işlenen bu yolculukta teröristlerin yaşadıkları zorluklar, örgütte kadın ve erkeğin konumu, siyasi eğitim çalışmaları geniş olarak ekrana getirildi. Avrupa Birliği"nin de desteklediği entellektüel kanal olarak bilinen ARTE"de bölücübaşı Abdullah Öcalan"ın kadın örgütlenmesi ve yaşamına ilişkin görüşleri de Kürtçe veya Türkçe sesle, Fransızca altyazı ile ekrana getirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar avrupanın o....... oyüzden bunlardan hertürlü bislik beklenir yarın aynı belalar başlarına gelirse onlarıda görmek lazım papalarının durumu ortada böyle adamdan papa olursa halkından ne olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yorum yapamayacam.terorü besledikleri yetmedi gibi gidipte belgesel mi çekmişler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben tesadufen rastladım ve icim titreyerek oyle bir nefretle izledimki anlatamam teröristlerin özellikle TÜRK ce konusmaları cok dikkatimi cekti

kendilerini kullandırıyorlarya birde kendilerini kurt kokenli insanların temsilcisiymiş gibi goruyorlar birgun geberip gidecekler baska yolu yok ama***yoluna
    Konu Admin tarafından (03-10-2006 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazıklar olsun bu zihniyetteki insanlara ayıp bi şey ya bu kadar iki yüzlü bir dünya da yaşıyoruz ki anlatamam neden acaba bu kadar savaş ve insan öldürme merakı var bu cani ruhlu insanlarda
    ülen vurduğun askerler kimin evladı acaba?? onları öldürmekle davana ulaşacağını zannediyorsan yanılıyorsun sadece anaları babaları ızdırap içinde bırakmakla kalıyorsun devlet denen unsur asla bitmez çünkü insanlar gelip geçicidir ama devlet her zaman kalıcıdır o yüzden de yaptığınız boşuna yaniii akıllı olun yeter!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAHtan tek dileyim onlarada böyle bir bela vermesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur arkadaşlar normal bu adamların yaptığı biz neler gördük adamlar şerefsiz ya neyse ben içimden diyeceğimi dedim yeter ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Değerli kardeşlerim bu programı baştan sona kadar bende izledim aralarda almanca konuşmalar hariç teröristlerin TÜRKÇE konuşmaları çok dikkatimi çekti ve en üzüldüğüm nokta kandırılmış olan o güzelim mankenlere taş çıkaracak kızların çok çirkin vaziyette dağ taş demeden silahlarıyla dolaşmaları daha doğrusu ne yaptıklarını hatta nereye gittiklerini bile bilmeden plansız bir şekilde yürümeleri. Keşke herkes izleseydi kafasında o terör örgütünün ne kadar aciz durumda olduğunu görseydi buna rağmen halen bizim hükümetimizin bu konuda ısrarla ab ve abd ye bağımlılığını anlayamıyor umarım birgün bu lanet örgütün sonunu getirecek kişilerin işbaşına geçmesini diliyorum. arte kanalında zaman zaman TÜRK filmleride oynuyor ancak TÜRKİYE'DE yasak olan filmler eh artık herkes payına düşeni alıyor sanırım.Sevgiler.
    Konu ayhanerguder tarafından (05-10-2006 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abicim herkese allah akıl fikir vermiş şimdi ne diye bu adam yada kadınlar ellerinde silahlarla neyin savaşını yapıyorlarki. kendilerine sorsanız onlar dahi bunun cevabını veremezler. hepsinin kökünü temizleyip arte tv'ye haber yaptıracaksın bak ozaman bidaha böyle haberler yapabiliyorlarmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abicim herkese allah akıl fikir vermiş şimdi ne diye bu adam yada kadınlar ellerinde silahlarla neyin savaşını yapıyorlarki. kendilerine sorsanız onlar dahi bunun cevabını veremezler. hepsinin kökünü temizleyip arte tv'ye haber yaptıracaksın bak ozaman bidaha böyle haberler yapabiliyorlarmı.
    Canım kardeşim aslında onlarda bu örgütü canlı tutarak TÜRKİYE üzerinde nasıl baskı kurarız hesabı yapıyorlar ama son zamanlarda görüyoruz ki ab ve abd denen adler topluluğu maalesef bizim basiretsizliğimiz yüzünden isteklerini böyle bazı kanallar üzerinden dünyaya daha doğrusu hristiyan topluma bir şekilde İSLAM toplumunun ne kadar çabuk kandırıldığını empoze ediyorlar sorun aslında cehalet başka birşey değil. İnşallah bitecek yakın zamanda herkes kurtaracak bu illetten.Sevgiler.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri