Beşiktaş bunu beklemiyordu!
1
“BU KEZ BEN İSTEMİYORUM”
Siyah-Beyazlılar 2. şoku Quaresma’nın menajeri Jorge Mendes’le yapılan görüşmede yaşadı. Daha önce 750 bin Euro indirim yapmayı kabul eden Q7’nin, bu FEDA’dan da vazgeçtiği ortaya çıktı. Mendes, “Quaresma mevcut sözleşme koşullarıyla devam etmek istiyor. Döndüğünde kendisiyle daha detaylı görüşebilirsiniz. Şu an için kontrat şartlarının bozulmasını gerektirecek bir durum söz konusu değil” dedi. Bu durum tüm planları alt üst etti. Q7’nin, menajerine
“Bana yasak koyan da onlar, şimdi çağıran da... F.Bahçe yenilgisinden sonra çaresiz kaldılar. Bu
AF YALAN OLUYOR
Elini kuvvetlendiren Quaresma’nın 750 bin Euro’luk indirimini de geri çekmesi nedeniyle af konusu yine rafa kalktı.
2
Portekizli futbolcunun 2014 yılında sona erecek olan sözleşmesini yenilemek için futbol komitesi harekete geçti. Ciddi teklifler gelmesine rağmen Beşiktaş’ta kalacağını açıklayan ve İstanbul’da mutlu olduğunu dile getiren
Manuel Fernandes, yönetimin yeni kontrat teklifini ise şimdilik kabul etmedi. Yöneticilere bu öneriden dolayı teşekkür eden Portekizli futbolcu, şu anda sadece futbola konsantre olduğunu ve geleceği hakkında bir karar vermediğini dile getirdi.
HAY SENİN PRENSİPLERİNE BEBENİM DEDİĞİM DOĞRU DEĞİLMİ SAMET *hay prensiplerine yahu
![]()

Teşekkur:

“Bana yasak koyan da onlar, şimdi çağıran da... F.Bahçe yenilgisinden sonra çaresiz kaldılar. Bu

BENİM DEDİĞİM DOĞRU DEĞİLMİ SAMET *hay prensiplerine yahu
Alıntı

Yer imleri