Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Beþiktaþ'ta FLAÞ Quaresma geliþme!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Beþiktaþ'ta FLAÞ Quaresma geliþme!

Kulüp binasýnda bugün Teknik direktör Samet Aybaba, Baþkan Fikret Orman ve Futbol Komitesi'nden Tamer Kýran'ýn yaptýðý toplantýda;

Quaresma konusu yeniden ele alýndý ve milli takým arasýndaki kampta Quaresma'nýn da olmasý geriktiði kararý alýndý.

Portekizli oyuncu bugün gittiði ülkesinden geri çaðrýlacak ve Antalya'da çarþamba günü baþlayacak kampa davet edilecek.

Teknik direktör Samet Aybaba
    "Prensiplerime uyarsa kampa katýlýr"

hay senin ....Prensiplerine TAKIM GÖÇÜYOR HALA NEDÝYON yaaaa

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Eeee olacaðý buydu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yenile yenile istemeselerde yýlan a sarýlacaklar kendi tabirleriyle ben olsam þimdi Q7 yerinde düþtünüz elime derdim fiyattada indirim yapmadan yola devam ederim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu adamýda bitiriyorlarya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Q7'den misilleme

Beþiktaþ bunu beklemiyordu!

1

“BU KEZ BEN ÝSTEMÝYORUM”

Siyah-Beyazlýlar 2. þoku Quaresma’nýn menajeri Jorge Mendes’le yapýlan görüþmede yaþadý. Daha önce 750 bin Euro indirim yapmayý kabul eden Q7’nin, bu FEDA’dan da vazgeçtiði ortaya çýktý. Mendes, “Quaresma mevcut sözleþme koþullarýyla devam etmek istiyor. Döndüðünde kendisiyle daha detaylý görüþebilirsiniz. Þu an için kontrat þartlarýnýn bozulmasýný gerektirecek bir durum söz konusu deðil” dedi. Bu durum tüm planlarý alt üst etti. Q7’nin, menajerine

“Bana yasak koyan da onlar, þimdi çaðýran da... F.Bahçe yenilgisinden sonra çaresiz kaldýlar. Bu

AF YALAN OLUYOR

Elini kuvvetlendiren Quaresma’nýn 750 bin Euro’luk indirimini de geri çekmesi nedeniyle af konusu yine rafa kalktý.

2

Portekizli futbolcunun 2014 yýlýnda sona erecek olan sözleþmesini yenilemek için futbol komitesi harekete geçti. Ciddi teklifler gelmesine raðmen Beþiktaþ’ta kalacaðýný açýklayan ve Ýstanbul’da mutlu olduðunu dile getiren
    Manuel Fernandes, yönetimin yeni kontrat teklifini ise þimdilik kabul etmedi. Yöneticilere bu öneriden dolayý teþekkür eden Portekizli futbolcu, þu anda sadece futbola konsantre olduðunu ve geleceði hakkýnda bir karar vermediðini dile getirdi.

HAY SENÝN PRENSÝPLERÝNE BE BENÝM DEDÝÐÝM DOÐRU DEÐÝLMÝ SAMET *hay prensiplerine yahu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri