REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: dreambox 800 hd mi --- atlanta hd box diamond mu ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dreambox 800 hd mi --- atlanta hd box diamond mu ?

beyler uzun zamandır hd cihaz almayı düşünüyorum bu ikisi arasında kaldım

yaklaşık 3 sene dm 500 s kullandım donmalar vs. çok yaşadım ama sistemini az boz öğrendim. Kanal listesi yükleme mgcamd vs camları yükleme server ekleme sıfırlama biss k.ey ler ekleme addonslar kayıtlar vs.

1) atlanta hd box diamond daha basit ve hızlı kullanışlıymış dm 800 göre bu atalantaya , FTP programı ile bağlanıp aynı dreamda yaptıklarım gibi herşey aynı mı oluyor ? biss k.ey ekleme server ekleme vs. gibi işlemleri aynı mı ? farklı mıdır?

2) görüntü kalitesi bakımından hangisi daha iyi , şifre çözmede , donma ısınma klonda hangisi daha iyidir?

bu gibi soruları merak ediyorum forumda tam anlamıyla cevap bulamadım önerileriniz nelerdir. şimdiden kolay gelsin...
    Konu hayretmayret tarafından (08-09-2012 Saat 14:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: renkli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

????????????????????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nacizane fikrimi soyleyecek olursam atlanta dreambox un anca emır erı olur... paranızda varsa elbette dreambox 800 hd ama bırde cebınıze sorun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayretmayret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beyler uzun zamandır hd cihaz almayı düşünüyorum bu ikisi arasında kaldım

yaklaşık 3 sene dm 500 s kullandım donmalar vs. çok yaşadım ama sistemini az boz öğrendim. Kanal listesi yükleme mgcamd vs camları yükleme server ekleme sıfırlama biss k.ey ler ekleme addonslar kayıtlar vs.

1) atlanta hd box diamond daha basit ve hızlı kullanışlıymış dm 800 göre bu atalantaya , FTP programı ile bağlanıp aynı dreamda yaptıklarım gibi herşey aynı mı oluyor ? biss k.ey ekleme server ekleme vs. gibi işlemleri aynı mı ? farklı mıdır?

2) görüntü kalitesi bakımından hangisi daha iyi , şifre çözmede , donma ısınma klonda hangisi daha iyidir?

bu gibi soruları merak ediyorum forumda tam anlamıyla cevap bulamadım önerileriniz nelerdir. şimdiden kolay gelsin...
    Ben atlanta hdbox kullanıyorum görüntü ve kullanım olarak iyi ama dm 800 yerini tutmaz paranız varsa dm 800 tercih ediniz çünkü açık kaynak kodlu birde atlantada mgcamd yok sadece cccam var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri