Arkadaşlar ben aslında bu yazıyla ilgili bir şey yazmak istemiyordum. ama sizi üzmeden çok kısa bir yazı yazmak istiyorum. TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE yaşayan bir sürü mezhepten gelme insanlar var, bakınız yeryüzüne gelen hiç bir çocuk ne dinini ne ırkını ne akrabasını. nede anne babasını seçmemektedir. kime sorsanız herkes yerinden memnun. önemli olan insan olmak bu söz herkes için geçerli. vatan haini olmak, kendi milletinden vatandaş asker polis öldürmek. devlete hükümete karşı gelmek, asla doğru bir şey değildir. ve bunu yapanada terorist denir. bu doğrudur. önemli olan TC'de din dil ırk seçimi olmadan devlete hükümete karşı saygılı olmaktır. herkes iyimser olmalı diyorum. bir insanıda tabii insansa, kürt alevi vs diye onu incitmemek gerekir. neyse nedir buda kimsenin seçimi değil. yüce yaradanın seçimi diğelim. burda anlatmak istediğim kesinlikle kürtler yanlış yapıyor. sonuçta insan katlediliyor. ve yasalara karşı geliniyor. yasalar ne için var insanları korumak adına var. ve yasa herkesi korumalıdır. bende TC'ne karşı gelecek polisini askerini öldürecek olan hiç bir teröriste ne acırım ne arkamı döner bakarım. nede ağlarım. sadece insana faydalı insanca olan insana ağlanılır. malesef herkese ağlanmaz. hele hele terörist olursa. valla kimse kusura bakmasın ben yüce yaradandan rahmet bile dilemem. herkes yaptığının karşılığını alır. ben bir TC vatandaşı olmaktan büyük gurur duyuyorum, ve canım TÜRK bayrağına TC. ve ulu önder ATATÜRKE feda olsun. selametle.