Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Stream Cihazlarýn Menu Resimleri

Kullanýcý Bilgi Menüsü

radyoya gecmıyor bu menude cıhazım sunny 7011 dcı 12.c1.a5

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tesekkurler emeklerýne saglýk yalnýz bu pc uydu kartýný yaný dvb yý henuz tam cozemedým takýp ederek burdan yazýlarýnýzla cozecegým tesekkurler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekürler emeðinize saðlýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler elinize saðlýk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya ben bu yazýlýmý goldmaster 7400 e yükleyemedim fail hatasý veriyor. (12.03.a5) kuru kafayýd edenedim gene olmadý bu cihaza stream yazýlýmýný nasýl yükleyebilirim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mekan73 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ya ben bu yazýlýmý goldmaster 7400 e yükleyemedim fail hatasý veriyor. (12.03.a5) kuru kafayýd edenedim gene olmadý bu cihaza stream yazýlýmýný nasýl yükleyebilirim.
    Bu yazýlýmlarý o cihaza direk yükleyemezsiniz önce cihazýnýzýn modülü iptal etmeniz lazým daha sonra 12.01.a5 yazýlýmý yükleyebilirsiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mekan73 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    selam arkadaþým bende se sunny 1030 dcisky 12.03.a5 cihaz vardý. modül kýsmýný iptal ettim ce BM-8300-ci 12.01.a5 yazýlýmýný attým. 3.saniyede usahi tv. üzerinde açýlýyor.
    Ayrýca kanal arama yeni kanal bulma gibi sorun da yok bende. cihazýn menüsünde ne varsa çalýþýyor. tek eksiðini gördüm, Kanal isimini deðiþtirmek için alfabenin en saðýndaki sütunda bulunan harfler kaydýrma çubuðunun altýnda kalmýþ.
    Hoþçakalýnýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selamlar tüm arkadaþlar ve osman 62 bir sorum olacak yazýlýmý güncellememiz gerekirmi güncel kke atýlýrmý birde gold master 55000v2cýsistem bilgisi4581 versionL1,29 v5,0,93 atýlýrmý
    tþk birde elle þifre girilerek þifre çözülürmü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþým cihazýna yazýlým atabilirsin fakat þu anda güncel yazýlýmý yok.Cihazýna kke veya softcam atamazsýn.Cihazýndaki yazýlým el ile girdiðin k£y'leri destekliyorsa el ile girilerek þifreli kanal çözülür.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Herkese selam arkadaþlar bende sunny at 1030 dcisky 12.03.a5 cihaz vardý. modül kýsmýný iptal ettim ce BM-8300-ci 12.01.a5 yazýlýmýný attým Þifreleme iþlemlere kafayý taktým manuel þifre gireceðim fakat *** lerin olduðu taplaya ulaþamýyorum elle mi girilse iyi olur yoksa hazýr kke+ dosyasýmý atsak hangi dosyayý atacaðým þimdiden teþekkürler

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanýcý var. (0 Uye ve 2 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri