Manchester UTD 1 - 0 Galatasaray
Hollanda 2 - 0 Türkiye
Galatasaray 0 - 2 Braga
Türkiye 3 - 0 Estonya
Türkiye 0 - 1 Romanya
Galatasaray ? - ? CFR 1907 Cluj
Bana göre, şu ana kadar Galatasaray ile Türkiye neredeyse aynı ilerliyor.
Manchester UTD 1 - 0 Galatasaray
Hollanda 2 - 0 Türkiye
Galatasaray 0 - 2 Braga
Türkiye 3 - 0 Estonya
Türkiye 0 - 1 Romanya
Galatasaray ? - ? CFR 1907 Cluj
Bana göre, şu ana kadar Galatasaray ile Türkiye neredeyse aynı ilerliyor.
Volkan'ın yediği gol twitter'ı salladı
Volkan'a gösterilen tekpilerden bazıları şunlar...
@RealistAdamm - Hepimiz bu gece Volkan'ı evden aldırıyoruz. Türk milleti olarak.
@tolgadonmez - Ben sana çıkma demiyorum , yine çık ama boşa çıkma. @Volkandemirel
@ozguRugzo - Volkan Alex'i yolculamaya çıkmış.
@L4zR4iL - @VoLKaN yaktin bizi
@internetvekili - Volkan'ı kaleden aldırdılar.
@ByFingers - "Üçgene kim bastı lan" - Volkan Demirel
@azek - 12 Ekim 2012 Türkiye-Romanya maçında yediği golde kaleden o kadar çok açılmış ki Söğütlüçeşme metrobüs durağında karşılaştık kendisiyle.![]()
0-4 bitseydi daha gönlüm rahattıı![]()
Kimse daha da ümitlenmesin. Bu eşşek bu çamurdan çıkmaz. Türkiye gruptan çıkar diyen çok hayalperest biridir. Unutun Brezilya'yı.
abdullah efendiye bu takım 30 gömlek büyük geldi.lütfen saçma sapan futbolcularını al da git.
dm 500s,800 hd
160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
hp ve lenova laptop
Hector Cuper sesleri
Hector Cuper sesleri Brezilya’daki 2014 Dünya Kupası finaleri hedefinden büyük ölçüde uzaklaşılması üzerine milli takımda teknik direktör değişikliği de gündeme çıktı
Brezilya’daki 2014 Dünya Kupası finaleri hedefinden büyük ölçüde uzaklaşılması üzerine milli takımda teknik direktör değişikliği de gündeme çıktı
bu takımın başına neden Yılmaz VURAL ı getirmezler anlamıyorum. Avcı VURALIN yanından bile gecemez.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri