Manchester UTD 1 - 0 Galatasaray
Hollanda 2 - 0 Türkiye
Galatasaray 0 - 2 Braga
Türkiye 3 - 0 Estonya
Türkiye 0 - 1 Romanya
Galatasaray ? - ? CFR 1907 Cluj
Bana göre, þu ana kadar Galatasaray ile Türkiye neredeyse ayný ilerliyor.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Manchester UTD 1 - 0 Galatasaray
Hollanda 2 - 0 Türkiye
Galatasaray 0 - 2 Braga
Türkiye 3 - 0 Estonya
Türkiye 0 - 1 Romanya
Galatasaray ? - ? CFR 1907 Cluj
Bana göre, þu ana kadar Galatasaray ile Türkiye neredeyse ayný ilerliyor.
Volkan'ýn yediði gol twitter'ý salladý
Volkan'a gösterilen tekpilerden bazýlarý þunlar...
@RealistAdamm - Hepimiz bu gece Volkan'ý evden aldýrýyoruz. Türk milleti olarak.
@tolgadonmez - Ben sana çýkma demiyorum , yine çýk ama boþa çýkma. @Volkandemirel
@ozguRugzo - Volkan Alex'i yolculamaya çýkmýþ.
@L4zR4iL - @VoLKaN yaktin bizi
@internetvekili - Volkan'ý kaleden aldýrdýlar.
@ByFingers - "Üçgene kim bastý lan" - Volkan Demirel
@azek - 12 Ekim 2012 Türkiye-Romanya maçýnda yediði golde kaleden o kadar çok açýlmýþ ki Söðütlüçeþme metrobüs duraðýnda karþýlaþtýk kendisiyle.![]()
0-4 bitseydi daha gönlüm rahattýý![]()
Kimse daha da ümitlenmesin. Bu eþþek bu çamurdan çýkmaz. Türkiye gruptan çýkar diyen çok hayalperest biridir. Unutun Brezilya'yý.
abdullah efendiye bu takým 30 gömlek büyük geldi.lütfen saçma sapan futbolcularýný al da git.
dm 500s,800 hd
160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
hp ve lenova laptop
Hector Cuper sesleri
Hector Cuper sesleri Brezilya’daki 2014 Dünya Kupasý finaleri hedefinden büyük ölçüde uzaklaþýlmasý üzerine milli takýmda teknik direktör deðiþikliði de gündeme çýktý
Brezilya’daki 2014 Dünya Kupasý finaleri hedefinden büyük ölçüde uzaklaþýlmasý üzerine milli takýmda teknik direktör deðiþikliði de gündeme çýktý
bu takýmýn baþýna neden Yýlmaz VURAL ý getirmezler anlamýyorum. Avcý VURALIN yanýndan bile gecemez.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri