REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Rüşvetle çalışan A Milli Takım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs Rüşvetle çalışan A Milli Takım

A Milli Takım-YUH ARTIK

A MİLLİ TAKIM AŞKI BUYMUŞ
    macaristan maçı primleri 60000 dolarcık olmuş ,bu ne demek bir insana yapması gereken is için dosya arasında para vermek yerine alenen banka hesabına para aktarmak demek değilmidir.
    yahu arkadas bu adamlar böyle paralar almadan neden oynamıyor ekran karşısında milleti kanser ediyor alıştılar tabi başarısız olacakları turnuvaya katılmak için ceplerini doldurmaya yazık bizim paramız o paralar

Rüşvetle çalışan milli takım

SAKATIM DİYEN 4 ADAM BU PARAYI ALMAMAK İÇİN Mİ ..SAKATTA GELDİLER

ERMAN hoca da hakkını helal etmiyor,
    Konu zekı62 tarafından (15-10-2012 Saat 11:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

,KOŞ KOŞ BANADA BANADA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ampüte milli takımdakiler de futbolcu acaba onlara ne kadar prim veriliyor. üstelik onlar daha başarılı ve daha özverili, bunlar gibi bi tarafları sıkışınca sakatım diyerek milli maçtan kaçmıyorlar zaten onlar devamlı engelli. bu sahtekar sakatlar hafta sonu çatır çatır oynarlar. milli forma kutsaldır demelerine de asla inanmıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilhan mansız: bizim zamanımızda prim yoktu, milli maç, namus meselesiydi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biz ülke olarak 70000 dolar toplayalim da birak maca cikmasin reziller. Bu arada Arda da aksamdan sabaha sakatlanivermis. Korkak ruhsuzlara milli takimda yer yok. Yenileceklerini bildikleri icin herkes birden sakatlaniveriyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Macaristan 4 - 0 Türkiye
    Zaten Macarlar maçı alacaklarına çok eminlermiş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Uydu Kurdu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Macaristan 4 - 0 Türkiye
    Zaten Macarlar maçı alacaklarına çok eminlermiş...
    macarlar maçı çok rahat alır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı İNTİKAM64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Biz ülke olarak 70000 dolar toplayalim da birak maca cikmasin reziller. Bu arada Arda da aksamdan sabaha sakatlanivermis. Korkak ruhsuzlara milli takimda yer yok. Yenileceklerini bildikleri icin herkes birden sakatlaniveriyor.

usta Macarlardan şok Arda iddiası
    Macarlar, Arda Turan'ın kendilerine karşı oynamayacağını iddia etti.Demekki adamlar dünden biliyor 15 Ekim 2012 | 10:33

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Milli Takımla da olsa,futbol maçlarına sempatim yok.Bu takımın oyununu zoraki izledikten sonra "iyiki de yokmuş!" diyorum.Alacakları primden dolayı ben de hakkımı helâl etmiyorum!...

Sevgili adminlerimiz,böyle durumlar için uygun yüz ifadesini bulamıyorum.Aklıma "haka dansından " bir figür geldi:hani sağ eli yumruk yapıpta sallıyorsun ya!İşte öyle bir şey.O işareti de sakıncası yoksa ekleyiverseniz iyi olacak.Benimki bir öneri,geris,i size kalmış!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dün Milli Takım kazansaydı futbolcu başı 150 bin verilecekti, bugün 3 askerimiz şehit oldu, ailelerine 30 bin verilecek. Hayat bu kadar ucuz.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri