Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: gnçtrkcll Bana Uyan Paket Türkiye’de ilk ve tek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart gnçtrkcll Bana Uyan Paket Türkiye’de ilk ve tek

gnçtrkcll Bana Uyan Paket Türkiye’de ilk ve tek

gnçtrkcll’de artýk gençler pakete deðil, paket gençlere uyuyor. 25 TL’ye Bana Uyan Paket alan gençTarife ve gençPlus üyeleri, 100 TL kazanýyor. Bana Uyan Paket, 100 TL’yi ister konuþma ister SMS isterse internet olarak harcayabilme olanaðý saðlýyor. Tüm inisiyatifi gençlere býrakan Bana Uyan Paket, esnek yapýsýyla Türkiye’de ilk ve tek.

Türkiye’nin lider iletiþim ve teknoloji þirketi Turkcell, gençlerin tek bir paketi konuþma, SMS ya da internet þeklinde istedikleri gibi deðerlendirebilecekleri esnek bir sistem geliþtirdi. Bana Uyan Paket, 25 TL karþýlýðýnda 100 TL’lik iletiþim hakký kazandýrýyor ve gençler bu hakký diledikleri iletiþim yöntemiyle (konuþma, SMS ve internet) kullanabiliyor. Böylelikle gençler paketlerini kendi ihtiyaçlarý doðrultusunda deðerlendirebiliyor ve farklý iletiþim ihtiyaçlarýný diledikleri þekilde karþýlayabiliyor. Bana Uyan Paket, bu yapýsýyla Türkiye’de ilk ve tek olma özelliði taþýyor.

gençTarife ve gençPlus üyelerinin satýn alabileceði Bana Uyan Paket ile aboneler, 25 TL ödeyerek kazandýklarý 100 TL’yi, 1dk=25 kuruþ / 1MB=20 kuruþ / 1SMS=5 kuruþ olarak harcayabilecekler.

Tarife dünyasýnda “bileþik kaplar” devrimi
    Bana Uyan Paket’te sistem, konuþma, SMS ya da internet kullaným oranlarýnýn tamamen abonenin kendisi tarafýndan belirlenmesi ilkesine dayanýyor. Bu yönüyle “Bileþik Kaplar Ýlkesi”ni anýmsatan paket, tarife dünyasýnda tüm GSM ihtiyaçlarýný tek kalemde çözen bir devrim niteliðinde.

Burak Sevilengül: “gnçtrkcll gençlerin aklýna uydu.”
    Turkcell Genel Müdür Yardýmcýsý Burak Sevilengül, konuyla ilgili açýklamasýnda þunlarý söyledi:
    “Bana Uyan Paket, gerçek anlamda gençliðin ruhunu taþýyor. Bu pakette bize gençlerin arasýndan seçilerek aramýza katýlan ve gnçtrkcll yönetiminde söz sahibi olan gnçtrkcll Tarife Temsilcisi sevgili Tarýk ilham kaynaðý oldu. Tarýk bize gençlerin gnçtrkcll’den tam olarak nasýl bir paket beklediðini aktardý ve ortaya Bana Uyan Paket çýktý. Yani gnçtrkcll tam anlamýyla gençlerin aklýna uydu. Böylece artýk gençlerin 25 TL’si çok daha deðerli. Üstelik internet için ayrý, konuþmak için ayrý, mesajlaþmak için ayrý paket almak ve toplu paketlerde

ihtiyacýn olmayan ürünlere boþuna para ödemek gerekmiyor. Gençler ne zaman neye ihtiyacý varsa onu kullanýyor, paket gençlere uyuyor”

Kullanýcý Bilgi Menüsü

25 tlyi 20 yapmaz turkcell.

illa alýcak o parayý. verdikleride ehh iþte

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri