REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Satılık ASUS M5A99X EVO ANAKART VE AMD FX X6 6100 SOKET AM3+ İŞLEMCİ

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Satılık ASUS M5A99X EVO ANAKART VE AMD FX X6 6100 SOKET AM3+ İŞLEMCİ

Arkadaşla yurtdışında olmamdandolayıYeni Sistem Pc topladığımdan dolayı eski sistemimdeki anakart ve işlemciyi satıyorum .Bayramda Türkiyedeyim alıcı olursanız pm ile görüşelim
    ilan donanımhaber linki: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ASUS M5A99X EVO ANAKART VE AMD FX X6 6100 SOKET AM3+ İŞLEMCİ[/url]

ANAKART Asus M5A99x Evo AMD 990X/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 (İşlemci ile birlikte 03.02 2012 de Vatan Bilgisayardan alınmıştır.) fatura aşağıdadır.
    Kutu içeriği eksiksizdir . Full gönderilecektir. Şu an sistemime takılıdır .

NOT: Anakartın tek bir ram slotunun tırnağı kırıldı ben yeni sistem kurduğumdan tamir için Çizgi elektroniğe göndermedim . Direk satışa çıkarıyorum kartın kulanılmasında hiç bir sorun yoktur ram takılıp çıkartıla biliyor, alttdaki resimlerdede gösterdim, bakabilirsiniz.

Asus M5A99X Evo Kullanıcı İncelemesi: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

ANAKART : 260 TL

İşlemci: AMDFX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz 14MB Cache 32nm Black Edition İşlemci Anakarta günlük stabil 4 GHZ hızda kulanılmıştır zaten bu anakarta otomatik hız aşırtma özeliği olduğundan ilk starta bastığınızda sistem kendini 4 ghz de açmaktadır . Ufak tefek OC denemeleri yapılmıştır sorunsuzdur. Noctua nh-d14 soğutucuyla kulanılmıştır. Stok fanı tertemiz kutusunda durmaktadır.

İşlemci 200 TL

Her ikisi :450 TL son fiyat.

Öncelikli satış Ankara içi, Diğer illere önce havale sonra Kargo alıcı ödemeli gönderilecektir. Ürünler Alan arkadaşa pırıl pırıl temizlenerek itinayla paketlenip yollanacaktır Aynası iştir kişinin (güven ve itina konusunda referans listeme bakabilirsiniz.).
    Lütfen sadece cidi vede bu ürünleri almak isteyen arkadaşlar cevap yazsın , anakart şurda bu kadar işlemci burda bu kadar diyip ilanımı baltalamayın . İlanı okuyan , ürünlere talip olan , mantıklı yorum yazan herkese saygılar.[:'(]

Konu Hikmet™ tarafından (15-10-2012 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim Linkleri Düzeltildi....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güncel

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri