Türkiyede hukuk adına bir takım garabetler ve demokrasi ayıbı yaşanıyor.Birileri bizim hükümeti kukla oynatır gibi yönetiyor,o da bize bunları yaşatıyor:Önce cumhuriyeti kuranlarla bir hesaplaşmaya girdi,silah geri tepti.Sonra cumhuriyetin kazanımlarını bir bir yok etmeye durdu.Tevhid-i Tedrisat kanununu( Eğitim Birliği Yasasını) kevgire çevirdi.Tüm Eğitim Öğretim kurumlarını İmam Hatipleştirme operasyonu başlatıldı ve tüm hızıyla sürüyor.Türban-Peçe nerdeyse dini vazgeçilmez olarak kamuoyuna yutturulmaya çalışılıyor,karşı çıkanlar din düşmanı olarak lanse ediliyor.Yargı her kademede hükümetin ağzına bakar oldu;yasanın dediği değil,iktidarın dediği yasa oluyor.Bu karşı devrim hareketlerine "dur!" diyenler çıkar korkusuyla Türk Silahlı Kuvvetlerinin emekli ve aktif görevdeki ne kadar Atatürkçü düşünceye bağlı subayı varsa tutuklanıyor,mahkum ediliyor.Gazeteciler,doktorlar,yazarlar,çizerler,şarkıcılar,türkücüler birer birer değil mangalar halinde toplanıyor.Ama nasıl oluyorsa "Hizbullah hükümlüleri" yanlışlıkla serbest kalıyor ve bir gecede sırra kadem basıyor.
"Demokrasi bizim için sadece hedefe giden bir araçtır!" diyen zihniyetten başka ne beklenirki?Ama yine de susmayacağız.Toprak bile olsak sesimiz yine kargılarda yansıyacakBu bizim özgürlük sevdamız.Zor bulduk,kolay teslim etmeyeceğiz!....
Yer imleri