bu hayalet avcýlarý bakýn neler yapmýþþþ

Emre, Volkan, Selçuk ve Burak birbirine girdi
A Milli Takým'da maðlubiyetlerin asýl sebebinin içeride yaþanan kavga olduðu ortaya çýktý.
Milli Takým'da Romanya maçý öncesinde kamp yapýlan Nevzat Demir Tesisleri'nde büyük kavga çýktýðý öðrenildi.
SELÇUK AVRUPA MAÇINA MI SAKLIYORSUN KENDÝNÝ
Ay yýldýzlýlarýn kaptaný Emre Belözoðlu Selçuk Ýnan'a dönerek "Kimse Milli Takým'da sakatlýðýný bahane ederek oynamamazlýk yapamaz. 70 milyonun kalbi bizimleyken sen küçük hesaplarýn peþindesin. Avrupa maçýnýz olabilir ama Milli Takým her þeyin üstünde bunu iyice anlamalýsýnýz." diyerek Selçuk'a çok sert çýktý.
MÝLLÝ TAKIM'I SENDEN ÇOK DÜÞÜNÜYORUM
Bunun üzerine Selçuk Ýnan Belözoðlu'na dönerek " Bu sözleri hak etmiyorum. Sakat olduðum için oynamýyorum. Yoksa Milli Takým'ý senden çok düþünüyorum. Merak etme." diyerek cevap verdi.
VOLKAN DEMÝREL: HADDÝNÝ BÝL SELÇUK
Araya Volkan Demirel araya girerek Selçuk Ýnan'a büyük tepki gösterdi. "Sen kimsin ki Milli Takým'ýn kaptanýna cevap veriyorsun haddini bil" deyince bu sefer de olaya Selçuk'un en yakýn arkadaþý Burak Yýlmaz girdi, Volkan ve Emre'nin üzerine yürüdü.
TEKME TOKAT KAVGA ÇIKTI
Ýki futbolcunun da karþýlýk vermesi sonucu Ümraniye'de tekme tokatlar havada uçuþtu. 4 oyuncunun bu büyük kavgasý sonrasýnda
Abdullah Avcý, Emre ve Volkan'dan yana tavýr alýrken Selçuk Ýnan ve Burak Yýlma
z'ý kadro dýþý býrakmýþtý.
Yer imleri