Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: TFF'nu BREZÝLYA Uçaðýný Ýndirdi..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 TFF'nu BREZÝLYA Uçaðýný Ýndirdi..!

BREZÝLYA UÇAÐI AÞAÐIDAKÝ 3 TÜRK JETLERÝ TARAFINDAN HIZLICA ÝNDÝRÝLMÝÞTÝR

3 ÇOÇUK 3 PUAN

1-

2-

3-ANA SPONSORLAR
    Resmi Tedarikçiler

(TFF) yönetimi, 1-0 kaybettiðimiz Romanya mücadelesi öncesinde 120 bin TL’ye çýkardýðý galibiyet primini Macaristan müsabakasý için 30 bin lira daha artýrmýþtý. Ay-Yýldýzlý ekip sahadan 3 puanla ayrýlmýþ olsa, futbolcular kiþi baþýna 150 bin TL alacaktý. Milliler için öngörülen bu miktarlar, geçtiðimiz günlerde Türkiye’de büyük tartýþmaya sebep olmuþtu. Uðranýlan maðlubiyet sonrasý oyuncular, kiþi baþýna 150 bin TL’den oldu.

GÖZLERÝ para hýrsý büyümüþler qrimi duyunca elleri ayaklarý karýþtý
    ÝNANÇ YOK RUH YOK
    10 yýldýzlý otellerdeZEVKÝ SEFA yapanlar
    YUVARLAK TOPUN ARKASINDA RUHSUZÇA VE ÝNANÇSIZCA SADECE VE sadeceiçin koþanlar

Ayný Saatlerde

Matarasýnda suyu,cebinde KONSERVE sarma pilaki ile þehit oluyorlar
    Çukurca'da 2 þehit! PKK'lýlar bir karakol ve 2 üs bölgesine saldýrdý.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bir karakol ile 2 karakolun üs bölgesine
    havan topu ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldýrýda 3 askerin þehit olduðu bildirildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart TFF kararýný verdi!.. Abdullah Avcý...Devam

TFF kararýný verdi!.. Abdullah Avcý...
    Türkiye Futbol Federasyonu Abdullah Avcý ile devam etme kararý aldý17.10.2012

3-1 yenilmesi tüm Türkiye'yi yasa boðdu.Ancak maç sonrasý kameralara gülen biri vardý ki tüm tepkiler ona çevirildi
    Konu zeký62 tarafýndan (17-10-2012 Saat 17:41 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben bunlara pirim degil tavuk bile vermem para ile milli ruh olmaz ruhsuz olunur ancak

aslýnda galibiyet esnasýnda prim malumiyetde geri vermeleri lazým galipken ne aldýysan malup oluncada geri vercekler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

maç kaybýnda alýcaklarý kadar parayý geri ödeme olsa bunlar sürünürler heeee

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Milli Takým'da tekme tokat kavga

Alýntý A.Bozoðlu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

bu hayalet avcýlarý bakýn neler yapmýþþþ

Emre, Volkan, Selçuk ve Burak birbirine girdi
    A Milli Takým'da maðlubiyetlerin asýl sebebinin içeride yaþanan kavga olduðu ortaya çýktý.

Milli Takým'da Romanya maçý öncesinde kamp yapýlan Nevzat Demir Tesisleri'nde büyük kavga çýktýðý öðrenildi.

SELÇUK AVRUPA MAÇINA MI SAKLIYORSUN KENDÝNÝ

Ay yýldýzlýlarýn kaptaný Emre Belözoðlu Selçuk Ýnan'a dönerek "Kimse Milli Takým'da sakatlýðýný bahane ederek oynamamazlýk yapamaz. 70 milyonun kalbi bizimleyken sen küçük hesaplarýn peþindesin. Avrupa maçýnýz olabilir ama Milli Takým her þeyin üstünde bunu iyice anlamalýsýnýz." diyerek Selçuk'a çok sert çýktý.

MÝLLÝ TAKIM'I SENDEN ÇOK DÜÞÜNÜYORUM

Bunun üzerine Selçuk Ýnan Belözoðlu'na dönerek " Bu sözleri hak etmiyorum. Sakat olduðum için oynamýyorum. Yoksa Milli Takým'ý senden çok düþünüyorum. Merak etme." diyerek cevap verdi.

VOLKAN DEMÝREL: HADDÝNÝ BÝL SELÇUK

Araya Volkan Demirel araya girerek Selçuk Ýnan'a büyük tepki gösterdi. "Sen kimsin ki Milli Takým'ýn kaptanýna cevap veriyorsun haddini bil" deyince bu sefer de olaya Selçuk'un en yakýn arkadaþý Burak Yýlmaz girdi, Volkan ve Emre'nin üzerine yürüdü.

TEKME TOKAT KAVGA ÇIKTI

Ýki futbolcunun da karþýlýk vermesi sonucu Ümraniye'de tekme tokatlar havada uçuþtu. 4 oyuncunun bu büyük kavgasý sonrasýnda
    Abdullah Avcý, Emre ve Volkan'dan yana tavýr alýrken Selçuk Ýnan ve Burak Yýlma
    z'ý kadro dýþý býrakmýþtý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

BAKIR SUÇLU KÝMMÝÞ !

Masum deðiliz hiçbirimiz
    A Milli Futbol Takýmý, utanç verici bir sonuçla Macarlar’a da boyun eðdi, 2014 Brezilya’yý iyice Kaf Daðý’nýn ardýna itti. Avcý ve oyuncularý çarmýha gerdik germesine ancak federasyondan kulüplere, taraftardan basýna kadar herkes acý sonun hazýrlayýcýsý oldu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu hayalet avcýlarý bakýn neler yapmýþþþ

Emre, Volkan, Selçuk ve Burak birbirine girdi
    A Milli Takým'da maðlubiyetlerin asýl sebebinin içeride yaþanan kavga olduðu ortaya çýktý.

Milli Takým'da Romanya maçý öncesinde kamp yapýlan Nevzat Demir Tesisleri'nde büyük kavga çýktýðý öðrenildi.

SELÇUK AVRUPA MAÇINA MI SAKLIYORSUN KENDÝNÝ

Ay yýldýzlýlarýn kaptaný Emre Belözoðlu Selçuk Ýnan'a dönerek "Kimse Milli Takým'da sakatlýðýný bahane ederek oynamamazlýk yapamaz. 70 milyonun kalbi bizimleyken sen küçük hesaplarýn peþindesin. Avrupa maçýnýz olabilir ama Milli Takým her þeyin üstünde bunu iyice anlamalýsýnýz." diyerek Selçuk'a çok sert çýktý.

MÝLLÝ TAKIM'I SENDEN ÇOK DÜÞÜNÜYORUM

Bunun üzerine Selçuk Ýnan Belözoðlu'na dönerek " Bu sözleri hak etmiyorum. Sakat olduðum için oynamýyorum. Yoksa Milli Takým'ý senden çok düþünüyorum. Merak etme." diyerek cevap verdi.

VOLKAN DEMÝREL: HADDÝNÝ BÝL SELÇUK

Araya Volkan Demirel araya girerek Selçuk Ýnan'a büyük tepki gösterdi. "Sen kimsin ki Milli Takým'ýn kaptanýna cevap veriyorsun haddini bil" deyince bu sefer de olaya Selçuk'un en yakýn arkadaþý Burak Yýlmaz girdi, Volkan ve Emre'nin üzerine yürüdü.

TEKME TOKAT KAVGA ÇIKTI

Ýki futbolcunun da karþýlýk vermesi sonucu Ümraniye'de tekme tokatlar havada uçuþtu. 4 oyuncunun bu büyük kavgasý sonrasýnda
    Abdullah Avcý, Emre ve Volkan'dan yana tavýr alýrken Selçuk Ýnan ve Burak Yýlma
    z'ý kadro dýþý býrakmýþtý.
    Abdullah Avcý tabi Emre ile Volkan'dan yana tavýr alacak emir TTF den geldi.Galatasaraylýlar suçlu kadro dýþý býrak Emre yi hiç sevmem ama doðruya doðru iki maçtada canla baþla oynadý.Volkan tam tersi iki maçtada yediði golleri gördünüz.Selçuk sakatým oynayaman dediyse sakat olabilir.saakat sa oynamadýðý normal hiç olmazsa oynayýpta Volkan gibi golleri yiyeceðine gerçekten sakatým oynayamam demesi çok daha iyi deðilmi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu TFF den birþey olmayacaðýný daha önce de bazý formlarda yazmýþtým.iþte þike yok iþ tamam dendiðinde TFF nin þike kararý yüzünden bize 2020 yi vermezler demiþtim.baþka aday olmadýðý halde süre son gün birkaç ülke aday oldu.sonra süre uzatýldý.olimpiyatlara da adayýz oda bence garanti deðil.mahkeme kararý ný deðil TFF nin kararlarýnýný UEFA göz önüne alacak diyen TFF hala ne yaptýðýný bilmiyor.Türkiye futbolda ancak bunlar giderse baþarýlý olur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu emrenin olduðu yerde kavga dövüþ eksik olmaz, azýcýk adam olsa sözünün arkasýnda durur ve milli takýmý býraktým deyip geri gelmezdi!... emra ve selçuk arasýndaki kavga ve takýmdaki guruplaþma yeni bir þey deðil, hatýrlarsanýz 3-0'lýk maçta emre gol attýktan sonra klübeye gidip birilerini azarlamýþtý iþte o kiþi selçuktu. avcý kalacaksa selçuk'u çaðýrmasýn lütfen, terim gökdeniz'i yedi bu emre yüzünden avcýda selçuk'u bitirmeye çalýþýyor.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri