Forumdaki üyeler yaklaþýk 4 - 5 gündür 11.727 Vertical 27.500 frekansýndaki kanallardan
10.723 Horizantal 29.900 frekansýndaki space private kanalýnda sýk sýk yayýnlar kesilmektedir sizlerde durum nedir acaba?
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Forumdaki üyeler yaklaþýk 4 - 5 gündür 11.727 Vertical 27.500 frekansýndaki kanallardan
10.723 Horizantal 29.900 frekansýndaki space private kanalýnda sýk sýk yayýnlar kesilmektedir sizlerde durum nedir acaba?
sizlerde durum nasýl acaba?
Hotbird uydusunda yukarýda yazdýðým frekansta sinyal problemine zaman zaman rastladýðýnýz oluyor mu?
evet kesiliyor yayinlar
evet bendede var bazý tp,lerde kesilme nedenini bilen arkadaþ varsa burada paylaþýrsa iyi olur
ELÝNE,BELÝNE,DÝLÝNE SAHÝP OL. HZ.ALÝ.
Sayýn forum yönetimi ve forum arkadaþlarým herhangi bir duyumunuz var mý neden böyle kesintiler oluyor ben bu frekanslarý kullandýðým için biliyorum , belki baþka frekanslardada oluyordur kullanmadýðým için haberim yok tabi BÝLGÝ bekliyoruz
arkadaþlar ben LNB,yi deðiþtirdim problem kalmadý 100\90 sinyal aldým diðer arkadaþlarla paylaþmak istedim...
ELÝNE,BELÝNE,DÝLÝNE SAHÝP OL. HZ.ALÝ.
iyide lnb ile ilgisi yok þu anda zaten yayýnýn normal sinyali bendede % 100 yani yayýný onlar gönderiyor ayarlarda yada lnb de arýza yok ki
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri