Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Doktor Anýlarý Þaka Gibi Süper Okuyun...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Doktor Anýlarý Þaka Gibi Süper Okuyun...

Doktor Anýlarý
    Kocasýnýn adý 'Rahim'miþ

Halk Saðlýðý hocasý öðrencilerine, taþrada baþýna gelenleri anlatýr: "Köyde hasta bir kadýna, ilaç vermemiz gerekti. 'Bunu her gün rahmin aðzýna koy' dedim. Sonra kontrole geldi. 'Doktor Haným bunu Rahim'in aðzýna koyunca aðzý köpürüyor' dedi. Meðer kocasýnýn adý Rahim'miþ....

Peki þiþe nerede

Acile gelen bir hasta, "Banyo yapýyordum, ayaðým kaydý, bir soda þiþesinin üzerine düþtüm" der. Doktorlar hastada kan ya da kesik izi bulamaz. Hasta utana sýkýla þiþenin rektüm bölgesinde durduðunu söyler.Þiþe ameliyatla çýkarýlýr. Acildeki personel gülmemek için kendini zor tutar.

Elektrik çarpmadý ki

Tarsus'ta bir inþaat iþçisi çizmesinin içindeki kumlarý temizlemek için bir elektrik direðine dayanýr ve çizmesini çýkarýp ayaðýný sallar. Onu uzaktan gören arkadaþlarý adamý elektrik çaptý sanýp, küreði kaptýklarý gibi sað omzuna vururlar. Adam acile, kolunda kýrýklarla gider.

Biraz zevk aldým...

Kadýn doðum uzmaný doktora, gebe bir bayan gelir. Doktor hastayý önce inspeksiyon-palpasyon ile muayene ettikten sonra vajinal tuse ile
    muayeneyi sonlandýrýr. Masasýna oturan doktor kalemi eline alýr ve sorar: "Sevk aldýnýz mý?" Hasta cevap verir: Biraz...

Ýnternetten Alýntýdýr ve tamamen Gerçektir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gerçektende komik olaylar teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

rüzgarm seni çok faal gördüm bugün
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    rüzgarm seni çok faal gördüm bugün
    selametle..
    maþallah usta sizde fualsiniz yani

Kullanýcý Bilgi Menüsü

heheh kadýn doktoru olmak varmýþ tam komedi hehe

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alperyýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    heheh kadýn doktoru olmak varmýþ tam komedi hehe
    geç sayýlmaz be usta ha ne dersin..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nasýl olacak o iþ sen sahde diploma iþini halledebilirmisin?
    Eger halledebilirsen bana iki tane yap

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alperyýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    nasýl olacak o iþ sen sahde diploma iþini halledebilirmisin?
    Eger halledebilirsen bana iki tane yap
    valla hocam benim öyle sahte þeylerle iþim olmaz ama ýsrar edersen bir kaç tanýdýðým var seni yönlendirebilirim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok abi sana iþin olur demedim zaten olurmu öyle þey sen sadece bana senin diplomayý hazýrlayan adamýn nosunu ver senin selamýný söyleyeyim olmazmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok abi sana iþin olur demedim zaten olurmu öyle þey sen sadece bana senin diplomayý hazýrlayan adamýn nosunu ver senin selamýný söyleyeyim olmazmý?
    hocam valla çok fenasýn yav. ben diplomamý hazýrlatmadým aldým yav. istersen sanada alalým bir kaç tane. yaptýrma özel sipariþe giriyor. masraflý iþ yani.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri