Doktor Anýlarý
Kocasýnýn adý 'Rahim'miþ
Halk Saðlýðý hocasý öðrencilerine, taþrada baþýna gelenleri anlatýr: "Köyde hasta bir kadýna, ilaç vermemiz gerekti. 'Bunu her gün rahmin aðzýna koy' dedim. Sonra kontrole geldi. 'Doktor Haným bunu Rahim'in aðzýna koyunca aðzý köpürüyor' dedi. Meðer kocasýnýn adý Rahim'miþ....
Peki þiþe nerede
Acile gelen bir hasta, "Banyo yapýyordum, ayaðým kaydý, bir soda þiþesinin üzerine düþtüm" der. Doktorlar hastada kan ya da kesik izi bulamaz. Hasta utana sýkýla þiþenin rektüm bölgesinde durduðunu söyler.Þiþe ameliyatla çýkarýlýr. Acildeki personel gülmemek için kendini zor tutar.
Elektrik çarpmadý ki
Tarsus'ta bir inþaat iþçisi çizmesinin içindeki kumlarý temizlemek için bir elektrik direðine dayanýr ve çizmesini çýkarýp ayaðýný sallar. Onu uzaktan gören arkadaþlarý adamý elektrik çaptý sanýp, küreði kaptýklarý gibi sað omzuna vururlar. Adam acile, kolunda kýrýklarla gider.
Biraz zevk aldým...
Kadýn doðum uzmaný doktora, gebe bir bayan gelir. Doktor hastayý önce inspeksiyon-palpasyon ile muayene ettikten sonra vajinal tuse ile
muayeneyi sonlandýrýr. Masasýna oturan doktor kalemi eline alýr ve sorar: "Sevk aldýnýz mý?" Hasta cevap verir: Biraz...
Ýnternetten Alýntýdýr ve tamamen Gerçektir.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

ben diplomamý hazýrlatmadým aldým yav.

Yer imleri