REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Yeni lnb aldım canagımda var ama canagımı nereye cevırecegımde arama yapacagım ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Yeni lnb aldım canagımda var ama canagımı nereye cevırecegımde arama yapacagım ?

iyi gunler yenı lnb aldım canagıma monte ettım ama çanağı her tarafa cevırdım denedim ,arattırma yaptım yabancı kanal bulamadım sinyal gelmiyor düz bağlantıyla hangı yol ızlemelıyım.. diseq çoklu bağlama yapmıcam ?
    Konu Editor tarafından (19-10-2012 Saat 18:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sinyal bulucu falan yokmu .Dijital cihazınız varsada olur ama anlamıyorsanız bir servise 20-30 tl neyse artık verin ayarlattırın kafanıza göre saga sola cevirmekle olmaz bu iş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Boy

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sinyal bulucu falan yokmu .Dijital cihazınız varsada olur ama anlamıyorsanız bir servise 20-30 tl neyse artık verin ayarlattırın kafanıza göre saga sola cevirmekle olmaz bu iş
    beyler sadece dijitalimi cıkarsam dama dıjıtali bağlasam elektrık kablosuna ve lnb kablosunu baglasam dijitalime ,dıjıtaldeki sınyal gucu ışığına gore hassas cevırmeler yapacagım sinyal gelınce sarı yanıyor o ışık...vesaire dimi bıraz anlatın be ya bu konuda tabıkı bılgımız var evel Allah...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı flashos Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beyler sadece dijitalimi cıkarsam dama dıjıtali bağlasam elektrık kablosuna ve lnb kablosunu baglasam dijitalime ,dıjıtaldeki sınyal gucu ışığına gore hassas cevırmeler yapacagım sinyal gelınce sarı yanıyor o ışık...vesaire dimi bıraz anlatın be ya bu konuda tabıkı bılgımız var evel Allah...
    sinyal ısığına göre olmaz O iş uydu alıcını+tv.cıkaracaksın catıya baglantılarını yapacaksın trt1 veya her hangi bi kana alacaksın info tusuna basarak yada sizin uydu alıcısında hangi tuştan çıkıyorsa artık sinyal ve kalite cubuklarını göreceksin anteni yavas yavas cevirerek sinyali bulacaksın.
    yada ben bunlarla ugrasamam dersen cağıracaksın bi tamirci ücreti neyse verceksin yapacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sinyal ısığına göre olmaz O iş uydu alıcını+tv.cıkaracaksın catıya baglantılarını yapacaksın trt1 veya her hangi bi kana alacaksın info tusuna basarak yada sizin uydu alıcısında hangi tuştan çıkıyorsa artık sinyal ve kalite cubuklarını göreceksin anteni yavas yavas cevirerek sinyali bulacaksın.
    yada ben bunlarla ugrasamam dersen cağıracaksın bi tamirci ücreti neyse verceksin yapacak
    arkadaslar ben turksatı yapıyorum sizden hotbırd yada eutelsat gıbı yabancı uydu kanallarını nasıl bulcam dıye soruyorum ya türksatı yapıyorum ama yabancı kanal bulmak benım amacım ?
    Konu Editor tarafından (19-10-2012 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mesajlarınızda bold yazı kullanmayınız herkesin gözü var yazdıklarınızı goruyoruz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri