REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Dershaneler Kapatılıp Özel Okul Mu Olmalı?

Katılımcı sayısı
64. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

22 34.38%
  • Hayır

33 51.56%
  • Fikrim Yok

9 14.06%
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dershaneler Kapatılıp Özel Okul Mu Olmalı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dershaneler Kapatılıp Özel Okul Mu Olmalı?

Şu an gundemde dersanelerin kapatılması var size göre dershaneler kapatılıp özel okul mu olmalı? Anket 15 gun surecektir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neden okul olsunlarki milleti somurtukleri yetmez gibi somuruye tevam mi olsun ....kokunden kapatilsin,,,,ben rusyadayim burada ben hic rastlamatim dersanelere universite sinavi bile yok neyi okumak istiyorsan oku ,,,,,,rusyada bole ,,,,,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mulali61 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Neden okul olsunlarki milleti somurtukleri yetmez gibi somuruye tevam mi olsun ....kokunden kapatilsin,,,,ben rusyadayim burada ben hic rastlamatim dersanelere universite sinavi bile yok neyi okumak istiyorsan oku ,,,,,,rusyada bole ,,,,,
    işte sorunda burda ya devlet okulları eğitimi kaliteli bir hale getirdiği zaman zaten dershane olmaz ama şimdi dershaneleri okula çevirmekte çok zor bunun altyapısı yok bir çoğu kapanır ama geriye atanamayan dershanelerde çalışan eğitimciler, işsizler ordusuna katılacaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dershaneler özel okul olmamalı. sonuçta birçok öğretmen açıkta kalır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence kapatılmamalı, ama dershanede öğretmen olarak görev yapacak olan öğretmenleri sınavdan geçirmek gerek. zira öğretmenleri eğitim bilgileride zayıf tabii sözüm ona hepsi için geçerli değil ama bir çoğu böyle malesef bazı öğrenciler öğretmenlerden daha başarılıdır. tembel öğrenci yoktur. tembel öğretmen vardır. inşallah sistem eskisi gibi olur. ben şahsen 4+4+4 sistemini hiç sevmedim ve benimsemedim. çocuklarım dağıldı her biri bir okulda bir evde yaşayan çocuklar ayrı ayrı okula gidiyor. ne biçim saçmalık böyle.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dershaneler kapatılıp okul olucağı ülkeme faydalı olucağını düşünsem olur derim tabi ama,öyle dershaneler var ki okul olamayacak durumda olan buradaki öğretmenler ne olucak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence kesinlikle kapatılmalıdır.ihtiyaç okullardaki kaliteyi artırarak karşılanmalıdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İhtiyaç okullardaki kaliteyi artırmakla olmuyor maalesef devlet eğitim sistemi henüz tam düzenlenemedi dün akşam 32. gün programında öğretmen atamaları konuluyordu.
    Müsteşarlar eş durumundan bir ilde yığılma bir ilde öğretmensiz kaldıklarını yerlerine ücretli öğretmen aldıklarını maliye bakanlığının bütçesinden dolayı az öğretmen aldıklarını bir sürü sorun var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

özel dersaneler kapatılsın devlete yük olmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ders haneler kapatılmasın

:45:benınım iki ögrencım var her ikisıde dershaneler sayesınde öniversiteyı kazandılar
    Konu cihana tarafından (19-10-2012 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri