Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
39 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: irdeto modül lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Topluyorsunuzda Dt Lig Tv yi Türksat üzerinden Ağustos ayından itibaren sanırım vermeyecek...yeni abone kabul edilmiyor modüllü Lig Tv aboneliğinde...bilginize sunulur...sevgilerimle...
    benim dt le ne alakam var ki? anlamadım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Modülleri nerede kullanıyorsun ki...???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulsat yasal abonelik için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu bulsat kaçlık çanakla izlebnir ve normal abonelik olmazsa emu ile izlenilebilen yada fta olarak kaliteli kanlları varmı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

modül bende var 5 ad nasıl irtibata geçeçez.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu bulsat kaçlık çanakla izlebnir ve normal abonelik olmazsa emu ile izlenilebilen yada fta olarak kaliteli kanlları varmı.
    Aşağıdaki linkte böyle bir konu var...ben bilmiyorum malesef o uyduyu...sevgilerimle...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aşağıdaki linkte böyle bir konu var...ben bilmiyorum malesef o uyduyu...sevgilerimle...

linki önceden inceledim üstad arkadaş yasal abonelik falan dedi ya belki daha fazla bilgisi var die ona sordum bakalım ne cevap verecek.

***** yayını varsa gerek yok. ama güzel sineme ve oto yarışları yada balık avı kanlları varsa ve de aparat yarımı ile alabilirsem bu uyduyuda izlerim.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben 60 lık çanakla izliyorum fta olarak pek kanal yok birkaç yunan kanalı var 1-2 tanede bulgar kanalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burda zaten yalnış bulsat irdeto ile çalışyo burda yazıldığı gibi cw ile değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

linki önceden inceledim üstad arkadaş yasal abonelik falan dedi ya belki daha fazla bilgisi var die ona sordum bakalım ne cevap verecek.

***** yayını varsa gerek yok. ama güzel sineme ve oto yarışları yada balık avı kanlları varsa ve de aparat yarımı ile alabilirsem bu uyduyuda izlerim.
    arkadaşım bu karttan bu güne kadar yaklaık 200-300 arası sattım içnde her çeşit kanal var sinema balık avı herşey liste bu
    EKONOMİK PAKET 200 ytl

Kanal 1
    bTV
    nova tv
    TV7
    GTV
    The Voice
    tv evropa
    MM
    M2
    tv bulgaria
    skat tv
    kanal 3
    Bulsatcom Promo
    fm vitosha
    fm NRJ
    HOT FM
    fm expres
    retro fm
    omv fm
    bg fm
    horizont fm
    veselina fm
    liani fm
    aurea fm
    Diema +
    Diema 2
    Diema Family
    planeta tv
    Discovery Channel
    Animal Planet
    Zone Reality
    MTV Europe
    Private *****
    National Geographic
    AXN
    Viasat History
    VH-1
    Jetix
    Eurosport
    City TV
    Hallmark
    Viasat Explorer (06-24h)
    ******* TV (00-06h)
    Cartoon Network (07-22h)
    TCM (22-07h)
    Boomerang
    CNN
    Fashion TV
    M Sat
    First Channel Russia
    evrokom tv
    bbtv
    пакет “ PREMİUM ” + yıllık 270 ytl

TV1000
    Hobby TV
    AXN Crime
    AXN Sci Fi
    Discovery Travel & Living
    Discovery Science
    Discovery Civilization
    Free X TV
    FULL+ yıllık 350 ytl

HBO
    CINEMAX
    DIEMA EXTRA

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri