REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TFF'nu BREZİLYA Uçağını İndirdi..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 TFF'nu BREZİLYA Uçağını İndirdi..!

BREZİLYA UÇAĞI AŞAĞIDAKİ 3 TÜRK JETLERİ TARAFINDAN HIZLICA İNDİRİLMİŞTİR

3 ÇOÇUK 3 PUAN

1-

2-

3-ANA SPONSORLAR
    Resmi Tedarikçiler

(TFF) yönetimi, 1-0 kaybettiğimiz Romanya mücadelesi öncesinde 120 bin TL’ye çıkardığı galibiyet primini Macaristan müsabakası için 30 bin lira daha artırmıştı. Ay-Yıldızlı ekip sahadan 3 puanla ayrılmış olsa, futbolcular kişi başına 150 bin TL alacaktı. Milliler için öngörülen bu miktarlar, geçtiğimiz günlerde Türkiye’de büyük tartışmaya sebep olmuştu. Uğranılan mağlubiyet sonrası oyuncular, kişi başına 150 bin TL’den oldu.

GÖZLERİ para hırsı büyümüşler qrimi duyunca elleri ayakları karıştı
    İNANÇ YOK RUH YOK
    10 yıldızlı otellerdeZEVKİ SEFA yapanlar
    YUVARLAK TOPUN ARKASINDA RUHSUZÇA VE İNANÇSIZCA SADECE VE sadeceiçin koşanlar

Aynı Saatlerde

Matarasında suyu,cebinde KONSERVE sarma pilaki ile şehit oluyorlar
    Çukurca'da 2 şehit! PKK'lılar bir karakol ve 2 üs bölgesine saldırdı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bir karakol ile 2 karakolun üs bölgesine
    havan topu ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda 3 askerin şehit olduğu bildirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TFF kararını verdi!.. Abdullah Avcı...Devam

TFF kararını verdi!.. Abdullah Avcı...
    Türkiye Futbol Federasyonu Abdullah Avcı ile devam etme kararı aldı17.10.2012

3-1 yenilmesi tüm Türkiye'yi yasa boğdu.Ancak maç sonrası kameralara gülen biri vardı ki tüm tepkiler ona çevirildi
    Konu zekı62 tarafından (17-10-2012 Saat 16:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bunlara pirim degil tavuk bile vermem para ile milli ruh olmaz ruhsuz olunur ancak

aslında galibiyet esnasında prim malumiyetde geri vermeleri lazım galipken ne aldıysan malup oluncada geri vercekler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maç kaybında alıcakları kadar parayı geri ödeme olsa bunlar sürünürler heeee

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Milli Takım'da tekme tokat kavga

Alıntı A.Bozoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bu hayalet avcıları bakın neler yapmışşş

Emre, Volkan, Selçuk ve Burak birbirine girdi
    A Milli Takım'da mağlubiyetlerin asıl sebebinin içeride yaşanan kavga olduğu ortaya çıktı.

Milli Takım'da Romanya maçı öncesinde kamp yapılan Nevzat Demir Tesisleri'nde büyük kavga çıktığı öğrenildi.

SELÇUK AVRUPA MAÇINA MI SAKLIYORSUN KENDİNİ

Ay yıldızlıların kaptanı Emre Belözoğlu Selçuk İnan'a dönerek "Kimse Milli Takım'da sakatlığını bahane ederek oynamamazlık yapamaz. 70 milyonun kalbi bizimleyken sen küçük hesapların peşindesin. Avrupa maçınız olabilir ama Milli Takım her şeyin üstünde bunu iyice anlamalısınız." diyerek Selçuk'a çok sert çıktı.

MİLLİ TAKIM'I SENDEN ÇOK DÜŞÜNÜYORUM

Bunun üzerine Selçuk İnan Belözoğlu'na dönerek " Bu sözleri hak etmiyorum. Sakat olduğum için oynamıyorum. Yoksa Milli Takım'ı senden çok düşünüyorum. Merak etme." diyerek cevap verdi.

VOLKAN DEMİREL: HADDİNİ BİL SELÇUK

Araya Volkan Demirel araya girerek Selçuk İnan'a büyük tepki gösterdi. "Sen kimsin ki Milli Takım'ın kaptanına cevap veriyorsun haddini bil" deyince bu sefer de olaya Selçuk'un en yakın arkadaşı Burak Yılmaz girdi, Volkan ve Emre'nin üzerine yürüdü.

TEKME TOKAT KAVGA ÇIKTI

İki futbolcunun da karşılık vermesi sonucu Ümraniye'de tekme tokatlar havada uçuştu. 4 oyuncunun bu büyük kavgası sonrasında
    Abdullah Avcı, Emre ve Volkan'dan yana tavır alırken Selçuk İnan ve Burak Yılma
    z'ı kadro dışı bırakmıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BAKIR SUÇLU KİMMİŞ !

Masum değiliz hiçbirimiz
    A Milli Futbol Takımı, utanç verici bir sonuçla Macarlar’a da boyun eğdi, 2014 Brezilya’yı iyice Kaf Dağı’nın ardına itti. Avcı ve oyuncuları çarmıha gerdik germesine ancak federasyondan kulüplere, taraftardan basına kadar herkes acı sonun hazırlayıcısı oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu hayalet avcıları bakın neler yapmışşş

Emre, Volkan, Selçuk ve Burak birbirine girdi
    A Milli Takım'da mağlubiyetlerin asıl sebebinin içeride yaşanan kavga olduğu ortaya çıktı.

Milli Takım'da Romanya maçı öncesinde kamp yapılan Nevzat Demir Tesisleri'nde büyük kavga çıktığı öğrenildi.

SELÇUK AVRUPA MAÇINA MI SAKLIYORSUN KENDİNİ

Ay yıldızlıların kaptanı Emre Belözoğlu Selçuk İnan'a dönerek "Kimse Milli Takım'da sakatlığını bahane ederek oynamamazlık yapamaz. 70 milyonun kalbi bizimleyken sen küçük hesapların peşindesin. Avrupa maçınız olabilir ama Milli Takım her şeyin üstünde bunu iyice anlamalısınız." diyerek Selçuk'a çok sert çıktı.

MİLLİ TAKIM'I SENDEN ÇOK DÜŞÜNÜYORUM

Bunun üzerine Selçuk İnan Belözoğlu'na dönerek " Bu sözleri hak etmiyorum. Sakat olduğum için oynamıyorum. Yoksa Milli Takım'ı senden çok düşünüyorum. Merak etme." diyerek cevap verdi.

VOLKAN DEMİREL: HADDİNİ BİL SELÇUK

Araya Volkan Demirel araya girerek Selçuk İnan'a büyük tepki gösterdi. "Sen kimsin ki Milli Takım'ın kaptanına cevap veriyorsun haddini bil" deyince bu sefer de olaya Selçuk'un en yakın arkadaşı Burak Yılmaz girdi, Volkan ve Emre'nin üzerine yürüdü.

TEKME TOKAT KAVGA ÇIKTI

İki futbolcunun da karşılık vermesi sonucu Ümraniye'de tekme tokatlar havada uçuştu. 4 oyuncunun bu büyük kavgası sonrasında
    Abdullah Avcı, Emre ve Volkan'dan yana tavır alırken Selçuk İnan ve Burak Yılma
    z'ı kadro dışı bırakmıştı.
    Abdullah Avcı tabi Emre ile Volkan'dan yana tavır alacak emir TTF den geldi.Galatasaraylılar suçlu kadro dışı bırak Emre yi hiç sevmem ama doğruya doğru iki maçtada canla başla oynadı.Volkan tam tersi iki maçtada yediği golleri gördünüz.Selçuk sakatım oynayaman dediyse sakat olabilir.saakat sa oynamadığı normal hiç olmazsa oynayıpta Volkan gibi golleri yiyeceğine gerçekten sakatım oynayamam demesi çok daha iyi değilmi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu TFF den birşey olmayacağını daha önce de bazı formlarda yazmıştım.işte şike yok iş tamam dendiğinde TFF nin şike kararı yüzünden bize 2020 yi vermezler demiştim.başka aday olmadığı halde süre son gün birkaç ülke aday oldu.sonra süre uzatıldı.olimpiyatlara da adayız oda bence garanti değil.mahkeme kararı nı değil TFF nin kararlarınını UEFA göz önüne alacak diyen TFF hala ne yaptığını bilmiyor.Türkiye futbolda ancak bunlar giderse başarılı olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu emrenin olduğu yerde kavga dövüş eksik olmaz, azıcık adam olsa sözünün arkasında durur ve milli takımı bıraktım deyip geri gelmezdi!... emra ve selçuk arasındaki kavga ve takımdaki guruplaşma yeni bir şey değil, hatırlarsanız 3-0'lık maçta emre gol attıktan sonra klübeye gidip birilerini azarlamıştı işte o kişi selçuktu. avcı kalacaksa selçuk'u çağırmasın lütfen, terim gökdeniz'i yedi bu emre yüzünden avcıda selçuk'u bitirmeye çalışıyor.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri