REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Kalçaya Dayak Sağlıklıymış! Rus Bilim Adamları Açıklamış Okuyun...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kalçaya Dayak Sağlıklıymış! Rus Bilim Adamları Açıklamış Okuyun...

Kalçaya dayak sağlıklıymış!
    RUS bilim adamları çıplak kalçayı sopayla dövmenin depresyondan alkolizme kadar 'herşeyi' iyileştirebileceğini iddia etti.

İzvestia gazetesinin haberine göre Novosibirsk Tıp Enstitüsü araştırmacıları, sopayla vurma sırasında vücudun doğal 'mutluluk kimyasalı' olan endorfin hormonu salgılandığını ve bunun da bağışıklık sistemini güçlendirdiğini söyledi. Endorfinin ayrıca iştahı kestiği ve **** hormonu salgılanmasını sağladığı da ifade edildi.

AĞRIYA KARŞI MORFİN ETKİSİ

Rus uzmanlar bu hormonun, morfinin ağrı kesici etkisine benzer tesiri olduğunu, ancak onun gibi bağımlılık yapmadığını ifade ederken, kalçanın sopayla dövülmesinin, depresyon ve bağımlılık tedavisinde de kullanılabileceğini söyledi. Araştırma ekibinin başında bulunan biyolog Dr. Sergei Speranski, "Ben sadist değilim, ancak sopayla dövmeyi savunuyorum" dedi.

DÖVEREK 'STANDART TEDAVİ' 150 YTL

Enstitüde görevli bilim adamları, orta yapılı biri tarafından her seferinde kalçaya 60 sopa darbesi vurularak tekrarlanacak 30 seansı 'standart tedavi yöntemi' olarak tanımladı. Rus uzmanlar 150 YTL karşılığında döverek 'standart tedavi' uyguladıklarını belirtti.

Raporun hazırlanmasına katkıda bulunan Dr. Marina Çuhrova

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler.İşallah yolda giderken arkadan biri vurmaz sağlıklı diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay be ulen dayak yemek için 150 ytl verilirmi be. hocam bunlara gerenk yok. kim itiyorsa bana gönderin ben bedavaya aynı seanstan döverim. olmazmı hocam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anthony99 biz kesin doktor olacaz baksana tam bizim yapacagımız tedavi yöntemleri bunlar yahu:28:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anthony99 biz kesin doktor olacaz baksana tam bizim yapacagımız tedavi yöntemleri bunlar yahu:28:
    hocam hemen başlayalım ozaman sen müşteri ayarla bende tedaviyi yaparım olmazmı.:28:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ulaaa bu kadarinada pes yanii millet dayak yemek icinde para verecek
    bakalim baska ne tedaviler cikacak zamanlaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anthony99 senin istediğin müşteri olsun Türkiyrde poposuna tekme atılacak cok insan var hatta sen müşteri bekleme seç seç al seansa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vallah iyi fikir usta hiç değilse stres atmış oluruz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri