REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: RTÜK 8 e-rotik tv kanalını kapattı

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart RTÜK 8 e-rotik tv kanalını kapattı

    ****** içerikli sohbet mesajları yayınlayan ve cinsel güç arttırıcı ürün reklamı yapan 8 TV kanalı kapatıldı.
    ****** içerikli sohbetler için mesaj yayınlayıp, cinsel ürünlerin satışını yapan 8 TV kanalı kapatıldı. RTÜK bu TV’lerde ilgili Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna başvurarak izinsiz olarak yurtdışından yayın yapan ve lisans almayan 8 TV kanalının TÜRKSAT aracılığıyla yaptığı yayınların durdurulmasını istedi.

    RTÜK’ün belirlemelerine göre kapatılan kuruluşlardan EZGİ TV’de ‘’Olgun, cesur bayanlar, sıcacık bir sohbete varsan ben Okan. Yaş 32. Adım Poyraz, 1.80 boyunda, 85 kilo, esmer, yeşil gözlü, şişman, zayıf, dul fark etmez, yaş 18-60’a kadar bakımlı bayanları bekliyorum’’ gibi mesajlar yayınlandı.

    MAX CLUB TV’de ise, ‘’Bayan yaz ****’ye gönder, Yüzde 100 canlı sohbet’’ mesajları yer aldı. PLUS MUSİC TV’de de ‘’Geciktirici Sprey Geceleriniz Uzun Olsun, Günde 7 santim Büyük Düşünen Erkeklere Özel”, “Bayan İstek Arttırıcı Aşk Damlası" biçiminde reklamlar yayınlandı. KİNG TV adlı kanalda da ‘’ZEVK yaz boşluk bırak ****’ye GÖNDER" yazısı ve mesaj gönderen kişilerin isimleri ve cep telefonu numaraları yayınlandı.

    FLY TV’de de ‘’ASK yaz, boşluk bırak, ilini, adını, numaranı yaz,****’e gönder, Yüzde 100 sımsıcak canlı sohbet’’ mesajları yer aldı. MUSİC TÜRK TV ise, canlı sohbet mesajları ile cinsel içerikli, ürünlerin pazarlaması yapıldı. MELODY TV ile MİXX TV’de de ‘’Yüzde yüz sımsıcak canlı sohbet, Geciktirici sprey, Aşk damlası, Bayan istek arttırıcı ‘’ ürünlerinin reklamları yapıldı.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Çok geç kalınmış bir durum.Yine de iyi karar.Umarım bundan sonra bu tür kanallar için daha hızlı ve kararlı olurlar!..

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    resmen,alenen bu kanallar üzerinden mesajlaşarak fuhuş organize ediliyor..!

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Harika olmus. RTÜK'ü hic sevmezdim ama bu sefer iyi is cikarmis.

  5. #5

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    aslında bazı kanallar ******. yayın yapmaları lazım.. geçe 1 den sonra.

  6. #6

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart yok öle bişi

    Alıntı İNTİKAM64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Harika olmus. RTÜK'ü hic sevmezdim ama bu sefer iyi is cikarmis.
    yook öle bişi kanallar açık çalışıyor..fakat reklamı göremedim

  7. #7

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Kanallar açık!

  8. #8

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    gayet iyi devamı diger kanaların başına

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •