Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: RTÜK 8 e-rotik tv kanalýný kapattý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart RTÜK 8 e-rotik tv kanalýný kapattý

****** içerikli sohbet mesajlarý yayýnlayan ve cinsel güç arttýrýcý ürün reklamý yapan 8 TV kanalý kapatýldý.
    ****** içerikli sohbetler için mesaj yayýnlayýp, cinsel ürünlerin satýþýný yapan 8 TV kanalý kapatýldý. RTÜK bu TV’lerde ilgili Bilgi Teknolojileri ve Ýletiþim Kurumuna baþvurarak izinsiz olarak yurtdýþýndan yayýn yapan ve lisans almayan 8 TV kanalýnýn TÜRKSAT aracýlýðýyla yaptýðý yayýnlarýn durdurulmasýný istedi.

RTÜK’ün belirlemelerine göre kapatýlan kuruluþlardan EZGÝ TV’de ‘’Olgun, cesur bayanlar, sýcacýk bir sohbete varsan ben Okan. Yaþ 32. Adým Poyraz, 1.80 boyunda, 85 kilo, esmer, yeþil gözlü, þiþman, zayýf, dul fark etmez, yaþ 18-60’a kadar bakýmlý bayanlarý bekliyorum’’ gibi mesajlar yayýnlandý.

MAX CLUB TV’de ise, ‘’Bayan yaz ****’ye gönder, Yüzde 100 canlý sohbet’’ mesajlarý yer aldý. PLUS MUSÝC TV’de de ‘’Geciktirici Sprey Geceleriniz Uzun Olsun, Günde 7 santim Büyük Düþünen Erkeklere Özel”, “Bayan Ýstek Arttýrýcý Aþk Damlasý" biçiminde reklamlar yayýnlandý. KÝNG TV adlý kanalda da ‘’ZEVK yaz boþluk býrak ****’ye GÖNDER" yazýsý ve mesaj gönderen kiþilerin isimleri ve cep telefonu numaralarý yayýnlandý.

FLY TV’de de ‘’ASK yaz, boþluk býrak, ilini, adýný, numaraný yaz,****’e gönder, Yüzde 100 sýmsýcak canlý sohbet’’ mesajlarý yer aldý. MUSÝC TÜRK TV ise, canlý sohbet mesajlarý ile cinsel içerikli, ürünlerin pazarlamasý yapýldý. MELODY TV ile MÝXX TV’de de ‘’Yüzde yüz sýmsýcak canlý sohbet, Geciktirici sprey, Aþk damlasý, Bayan istek arttýrýcý ‘’ ürünlerinin reklamlarý yapýldý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çok geç kalýnmýþ bir durum.Yine de iyi karar.Umarým bundan sonra bu tür kanallar için daha hýzlý ve kararlý olurlar!..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

resmen,alenen bu kanallar üzerinden mesajlaþarak fuhuþ organize ediliyor..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Harika olmus. RTÜK'ü hic sevmezdim ama bu sefer iyi is cikarmis.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aslýnda bazý kanallar ******. yayýn yapmalarý lazým.. geçe 1 den sonra.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart yok öle biþi

Alýntý ÝNTÝKAM64 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Harika olmus. RTÜK'ü hic sevmezdim ama bu sefer iyi is cikarmis.
    yook öle biþi kanallar açýk çalýþýyor..fakat reklamý göremedim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kanallar açýk!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gayet iyi devamý diger kanalarýn baþýna

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri