****** içerikli sohbet mesajlarý yayýnlayan ve cinsel güç arttýrýcý ürün reklamý yapan 8 TV kanalý kapatýldý.
****** içerikli sohbetler için mesaj yayýnlayýp, cinsel ürünlerin satýþýný yapan 8 TV kanalý kapatýldý. RTÜK bu TV’lerde ilgili Bilgi Teknolojileri ve Ýletiþim Kurumuna baþvurarak izinsiz olarak yurtdýþýndan yayýn yapan ve lisans almayan 8 TV kanalýnýn TÜRKSAT aracýlýðýyla yaptýðý yayýnlarýn durdurulmasýný istedi.
RTÜK’ün belirlemelerine göre kapatýlan kuruluþlardan EZGÝ TV’de ‘’Olgun, cesur bayanlar, sýcacýk bir sohbete varsan ben Okan. Yaþ 32. Adým Poyraz, 1.80 boyunda, 85 kilo, esmer, yeþil gözlü, þiþman, zayýf, dul fark etmez, yaþ 18-60’a kadar bakýmlý bayanlarý bekliyorum’’ gibi mesajlar yayýnlandý.
MAX CLUB TV’de ise, ‘’Bayan yaz ****’ye gönder, Yüzde 100 canlý sohbet’’ mesajlarý yer aldý. PLUS MUSÝC TV’de de ‘’Geciktirici Sprey Geceleriniz Uzun Olsun, Günde 7 santim Büyük Düþünen Erkeklere Özel”, “Bayan Ýstek Arttýrýcý Aþk Damlasý" biçiminde reklamlar yayýnlandý. KÝNG TV adlý kanalda da ‘’ZEVK yaz boþluk býrak ****’ye GÖNDER" yazýsý ve mesaj gönderen kiþilerin isimleri ve cep telefonu numaralarý yayýnlandý.
FLY TV’de de ‘’ASK yaz, boþluk býrak, ilini, adýný, numaraný yaz,****’e gönder, Yüzde 100 sýmsýcak canlý sohbet’’ mesajlarý yer aldý. MUSÝC TÜRK TV ise, canlý sohbet mesajlarý ile cinsel içerikli, ürünlerin pazarlamasý yapýldý. MELODY TV ile MÝXX TV’de de ‘’Yüzde yüz sýmsýcak canlý sohbet, Geciktirici sprey, Aþk damlasý, Bayan istek arttýrýcý ‘’ ürünlerinin reklamlarý yapýldý.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri