Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Windows açılınca ekran kapanıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Windows açılınca ekran kapanıyor.

Arkadaşlar elimde Exper karizma diye bi laptop var ama bunda bi sorun var format atıyorum ve sorunsuz açılıp kapanıyor. Ama Windows güncellemesinde ekran kartı driveri yükledikten sonra windows açılıyor ve hemen ekan kararıyor. Aba başlama sesi geliyor. Bilgisayarı power düğmesine bi kez basıp uyku moduna alıyorum ve tekrar power tuşuna basıyom ekran normale dönüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Kafayı yıyecem en sonunda...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımsal bir problem gibi duruyor driver da problem olabilir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ekran kartı nvidia ise arızalı olabilir. Değil ise driverda sorun olabilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ekran kartı nvidia ise arızalı olabilir. Değil ise driverda sorun olabilir.

Sorunu düzelttim. Microsoft tarafından yüklenen driverde sorun varmış. Ekran kartı İntel grafik HD mi öle bişey. Pc bozuktu zar zor çalıştırdım format attım ve İntel'in sitesinden Driveri indirdim kurdum şimdi sorun yok. Teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri