Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Zemzem suyunda kanser iddiası...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zemzem suyunda kanser iddiası...

Müslümanlar tarafından özellikle ramazanda daha çok rağbet edilen zemzem suyunda, çok yoğun miktarda kanserojen madde olduğu iddiasıyla İngiltere'de yasaklandı.
    05 Ekim 2006 Perşembe 08:58
    Milliyet gazetesinin haberine göre, İngiltere'de yapılan testler sonucunda, Müslümanlar tarafından özellikle ramazanda daha çok rağbet edilen zemzem suyunda, normalde olması gereken arsenik miktarının 3 katı fazla ölçüde yer aldığı belirtildi.

Belediyeden yasak

İngiltere'de yetkililer, oradaki Müslüman toplumunu zemzem suyu içmemesi yönünde uyarırken, Londra'daki Westminster Belediyesi zemzem suyunun ithalatını yasakladı, kentteki satışlara da izin verilmeyeceği bildirildi. Mekke'ye giden hacılar tarafından getirilen ya da şişelerle Suudi Arabistan'dan ithal edilen zemzem suyunda özellikle çocuklar üzerinde olumsuz etkileri olan nitrik asit tuzu miktarının da yasal sınırlardan iki kat fazla olduğu tespit edildi.
    ---------------------------------------------------------------------------
    YORUM:
    dünya öyle hale geldiki artık müslümöanlara yapılan saldırılar had safaya ulaştı şimdide zemzem suyuyla ugraşmaya başladılar.inanamıyorum yaaa bu herifler zemzem suyunda kanser yapan madde buluyorlar hemde nomalınden 3 katı
    bunlar ilerde kur-an ı kerim okumanında körlük yaptıgını da iddia ederlerse hiç şaşırmam.bunlar ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar.ALLAH ISLAH ETSİN...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu mubarek günde bu tarz haberler insanı üzüyor..
    zemzem suyu kadar lşifalı saglıklı başka bir su yok yeryüzünde..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunların hepsini ibret olsun diye sallandıracaksın bak bakalım bir daha müslümanlarla uğraşıyorlarmı. bunlar kadar adi birtoplum yoktur şu dünyada gene çok sinirlendim yav.:boese157:

bunların yaptığı terbiyesizlikten başka bir şey değil. zemzem suyu hakkında dediklerine bak. ulen elime geçmeyin. :crashs:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet üstadım katılıyorum sana mülümanlarla öyle uğraşıyorlarki hiç sorma geçmiş gün tarih tam hatırlamıyacamda 1-2 ay olabilir amerikada aynı sözleri sarf etti zemzem suyu için sonraki açıklamasında dünyanın en temiz suyu olduğunu beyan etmişti hatırladığım kadarıyla en saf en temiz su deniyordu tabii bu karalamalar devam edecek avrupa ülkeleri bizim hiç bir zaman dostumuz olmadı olamazda atasözü derki su uyur düşman uyumaz dostmuş gibi gözükürler ama altanda belimizin kemiğini kırmaya çlışırlar.Allah yardımcımız olsun daha sırada neler olacak acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allahu teala onların belasını versin ki vermişte onları islamiyette barındırmamış zemzemki her derde devadır nasıl kanser var derler anlamadım bu soysuzları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş onlar zemzemsuyunu içince insanda nasıl bir ferahlık olduğunu anlayamadıkları için lekelemeye çalışıyorlar allah onları ıslah etsin ne diyelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet müslüman olmayanlara kafirlere kanser yapar dogru..Müminlere sifa verir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pusan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet müslüman olmayanlara kafirlere kanser yapar dogru..Müminlere sifa verir
    ulen büyüksün arkadaşım be. helal olsun sana güldürdün ya beni. teşekkürler düşüncelerini paylaştığın için.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yahu ne endişe ediyonuz. Verin zemzemi labaratuvara bir de başka labaratuvarlar test etsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eMpReSaRiO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yahu ne endişe ediyonuz. Verin zemzemi labaratuvara bir de başka labaratuvarlar test etsin...
    allaha şükür endişe miz yok zemzem şifadır :45:

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri