REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: ölüm oruçları BuNLAR Nİye açkalmıyor!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçen Star tvde sabah haber sunan kadına oradaki ceza evindeki görevli jandarma eri mesaj atmıştı. İçerik şuydu.

(Açlık grevinde olanlar devletin yemeğini yemiyorlardı ama kantinden besleniyorlardı. Ben buna bizzat şahit oldum) Demişti.

Eğer bu doğruysa bu nasıl bi açlık grevidir anlamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ölüm orucundan ölmezler çünkü onlar kalleşçe öldürmeyi bilirler.Adına oruç demeyin oruç un kutsallığını bozmayın. ben bu eylemlerini hepsi ölene kadar destekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunların hepsi satılmış .UYAN KÜRT HALKI UYAN KENDİNLE OYNATMA BUNLAR SİZİN ÇOCUKLARINIZI ÖLÜME GÖNDERİYOR KENDİ ÇOCUKLARI İSTANBUL ALEMLERİNDE ..............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Geçen Star tvde sabah haber sunan kadına oradaki ceza evindeki görevli jandarma eri mesaj atmıştı. İçerik şuydu.

(Açlık grevinde olanlar devletin yemeğini yemiyorlardı ama kantinden besleniyorlardı. Ben buna bizzat şahit oldum) Demişti.

Eğer bu doğruysa bu nasıl bi açlık grevidir anlamadım.
    usta :

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bölücü terör örgütünün elebaşı ...lan'ın kardeşi aracılığıyla gönderdiği "Açık grevleri bitsin" mesajının ardından sona eren açlık grevleriyle ilgili,

"Ben eylemin bu şekilde sonuçlanmış olmasından dolayı milletimize geçmiş olsun diyorum" diye konuştu.

adam kantinden yemeyin Devletin yemeğini yiyin demişdeeeee ..!

acaba ...
    Karşılığında ne verdik ? .

erman Totoğlu gibi milletin kafasi karışik !!! ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepsınıasacan arkadas

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta :

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bölücü terör örgütünün elebaşı ...lan'ın kardeşi aracılığıyla gönderdiği "Açık grevleri bitsin" mesajının ardından sona eren açlık grevleriyle ilgili,

"Ben eylemin bu şekilde sonuçlanmış olmasından dolayı milletimize geçmiş olsun diyorum" diye konuştu.

adam kantinden yemeyin Devletin yemeğini yiyin demişdeeeee ..!

acaba ...
    Karşılığında ne verdik ? .

erman Totoğlu gibi milletin kafasi karışik !!! ?

Açlık grevini bitirmek için İmralı'ya gidildi mi?
    Hükümetten ilk açıklama

Terör örgütü elebaşı ..alan'ın avukatlarıyla görüştürülüp görüştürülmeyeceği sorusuna karşılık Ergin, bunun önümüzdeki süreçte görüleceğini ifade etti.

Bir başka gazetecinin ''Süreçte ..alan ile görüşme oldu mu?'' sorusuna ise Ergin, şu yanıtı verdi:

''Zaman içinde defalarca ifade ettik, devletin istihbarat birimleri, güvenlik güçlerimizin ve terörle mücadelede sürdürülen politikaların gereği, ihtiyaç duyulduğu zaman ve zeminde bu görüşmeler yapılır demiştik geçmişte. İhtiyaç duyulan zeminde bunlar yapılmıştır, bundan sonra da yapılacaktır. Bu anlamda yeni bir durum değildir. Yıllar önce de sorulan bu soruya aynı cevapları verdiğimi hatırlıyorum. Bugün de aynı noktadayım.''

Açlık grevini bitiren: Koster! VERİLDİİİ...

her türlü hava koşulunda ulaşımını sağlayacak yeni deniz aracının, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nden tahsis edilen römorkör olduğu ileri sürüldü.degil VERİLMİŞ...

şerefsize veriliyor

BİZİM ÇOCUKLAR

ilköğretim okuluna taşımalı eğitim kapsamında servis minibüsleriyle gitmeye çalışan öğrenciler çamur nedeniyle araçların çıkamadığı 5 5 kilometrelik yolu her gün yaya gidip gelmek zorunda kalıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açlık grevinin 65. günündeyiz diyorlar.hayret ölen kimse yok.acaba deve gibi sırtında hörgüç lerimi var
    ölmekten korkan insanlar aç kalmayı göze alamazlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MOKUR33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    açlık grevinin 65. günündeyiz diyorlar.hayret ölen kimse yok.acaba deve gibi sırtında hörgüç lerimi var
    ölmekten korkan insanlar aç kalmayı göze alamazlar...

Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde açlık grevi nde bulunan 200 mahkuma sağlık ekipleri müdahale etti, bunların 42'si hastaneye sevk edildi.

Hastanede doktorlar tarafından ilk olarak gelen 42 mahkumun kiloları ölçüldü.

hörgüçlü çıkmış

Bir mahkumun açlık grevine başladığında kilosunun 57 olduğu ölçüldüğünde ise 62 kilo çıktığı kaydedildi.

yeye yeye çamış olmuş kimi kandırıyor bunlar ya

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri