REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Korax Full HD ve Full X HD 238 Yazılımı 25.10.2012

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Korax Full HD ve Full X HD 238 Yazılımı 25.10.2012

Yazılım Sürümü: v 2.38
    DB Versiyon: v6.46
    Yazılım Tarihi: Ekim 25 2012

238 versiyon yazılımı USB'den cihazına atmak isteyen KORAX FULL HD kullanıcıları Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. indirebilirler. KORAX FULL X HD kullanıcıları ise Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. indirebilirler.

FULL HD cihazda yazılım güncellemek için Menu + Sistem Bilgisi + Kırmızı Tuş (Yazılım Güncelleme) + Internetten Yazılım Güncelleme Bölümü üzerinde OK'e basıp, Korax_v238.img yazılımının üzerinde OK'e basıp yazılımı indirebilirler.

FULL X HD cihazda yazılım güncellemek için Menu + Sistem Bilgisi + Kırmızı Tuş (Yazılım Güncelleme) + Internetten Yazılım Güncelleme Bölümü üzerinde OK'e basıp, FULL-XHD_v238.img yazılımının üzerinde OK'e basıp yazılımı indirebilirler.

238 Yazılımındaki Yenilikler:

-B i s s K eyler güncellenmiştir.

-IPTV codecleri güncellenmiştir.

-IPTV kanal listesi güncellenmiştir. Kısayol tuşu eklenmiştir. IPTV kanal listesine ulaşmak için herhangi bir kanalı izlerken OK tuşuna basınız, Kanal Listesi açılacaktır. Full HD cihaz kullanıcıları VOL - tuşunun sağındaki CH - tuşunun solundaki tuşa basacaklar. Full X HD kullanıcıları ise Yeşil ve Sarı tuşun altındaki tuşa basacaklar. Böylelikle IPTV kanal listelerine direk ulaşacaklardır. Tekrar Uydu üzerinden izledikleri kanallara dönmek için ise Kanal Listesi açıkken Kırmızı tuşu basarak olacaktır.

Konu Baldemir tarafından (27-10-2012 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bir arkadaşımda korax x full hd cihaz var. normal fta kanllarda ses var. yalnız ip tv. ses yok. cihazı eski crt televizyonda denedim ip tvde ses geldi. led tvde ve hdmı girişinden deniyorum ses yok. ses ayarlarını LL. RR mono stereo yaptım yine ip tvde ses gelmedi. ne yapacaz. ip tv böyle ses olmadan izlenmez ya.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TŞklr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar öncelikle baıma gelenleri size kısaca yazmak istiyorum. ip tv'de ses yok diye cihazı müşterim bana iade etti haklıda. yapacak şey yok ses olmadan kimse izleyemez. bakalım ben şimdi ne yapacam.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben de bir arkadaşta gördüm bu cihazı.ip tv serveriyle beraber almış.spor kanalına biraz baktım.gayet güzeldi.sesi de vardı kanalın.sanırım üzerinde 2.19 yazılımı vardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

korax full x hd yazılım kuruldu test edildi iptv de sorun yok ses görüntü ok

yazılımla beraber ekstra ip kanal gelmedi sadece benim önceden yuklu olan kanallar vardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

korax uydu alıcım güncelleme yapmıyor yardımcı olabilirmisiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

korax full x hd yazılım kuruldu test edildi iptv de sorun yok ses görüntü ok
    yazılımla beraber ekstra ip kanal gelmedi sadece benim önceden yuklu olan kanallar vardı
    yalçıntiçaret*************
    yazılım sadece ıptv ulaşmada menüye kısa yolu eklendi.
    ıptv ses sorunu yaşayan arkadaşlar. Menü / TV ayarları / AC3 Çıkışı "kapalı" olarak düzenleyin ve çıkın sorun ortadan kalkacaktır. saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar korax cihazında online olarak yazılım güncellerken cihaz donuyo ve ip tv özelligide kayboldu güncellemede yapmıyo usb ile hiç güncellemedim yardımcı olursanız sevinirim hayırlı akşamlar.

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri