Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: TT Arena için G.Saray’a ihtarname gönderildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo TT Arena için G.Saray’a ihtarname gönderildi

BURASI TÜRKİYE

'Türkiye'yi rezil etme G.Saray!' haydi yallah hop hophop wikingler
    ÇATI YAPACAKLAR’

“SPOR Genel Müdüdürlüğü ile G.Saray arasındaki protokole göre 2012 sonuna kadar stadın üstünün kapatılması gerekiyor. Ama G.Saray yönetimi Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ısrarlı uyarılarına rağmen stadın üstünü kapatmamakta direniyor.”

TÜRKİYE’NİN en modern ve en yüksek maliyetli stadının göle dönmesi bakanlıkta da büyük rahatsızlık yaratırken, Cluj maçında stadın bataklığa dönmesinin Türkiye’nin imajına zarar verdiğini düşünen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın, G.Saray’a ihtarname gönderdiği ortaya çıktı.

KILIÇ imzasıyla G.Saray Kulübü’ne gönderilen ihtarnamede “2020 olimpiyatlarına aday olan bir ülkenin en modern ve en yeni stadı havuza dönmüştür. Bu Türkiye’nin imajını zedelemektedir. Kulüp olarak bir an önce yükümlülüklerinizi yerine getirin” ifadelerinin yer aldığı öğrenildi.

galatasaray yönetimi suçluyu arıyor

Galatasaray Kulübü, dün yaptığı açıklama ile suçu yine üzerinden atmaya çalıştı. Drenaj sorunu yüzünden zeminde su biriktiğini bildiren yönetimden şu açıklama yapıldı: “Mevsim başında çimler yenilenmiş olmasına rağmen, dün akşam (önceki akşam) Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanan Galatasaray-Cluj Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında ciddi ölçüde zemin ve drenaj sorunları izlenmiştir.

BURASI POLONYA
    YAĞMURLU SAHA İSTİFA GETİRDİ
    Polonya Spor Bakanı Mucha, yağmur nedeniyle
    ertelenen milli maçın sorumluluğunu üstlendi. “Maçın oynanmasını sağlayabilirdim” diyen bakan istifasını sundu. Ancak Başbakan Tusk “Asıl sorumlu FIFA” diyerek istifayı kabul etmedi

İŞTE BÜTÜN MESELE BUolmak yada olmamak !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sahalar yapılırken artık belli şartlar getirilmeli üstü açılıp kapanan sahalar yapılması şart

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sahalar yapılırken artık belli şartlar getirilmeli üstü açılıp kapanan sahalar yapılması şart
    Katılıyorum fakat unutulan bir konu var!

Alisamiyen stadı verilip tt arena alınırken statın üstünün açılır kapanır olarak yapılacağı söylenmişti hatırlarsanız! sonrasında ne oldu sporun içine siyaset girdi, açılışta başbakan yuhalandı ve toki başkanı ile yaşanan gerginlikler yüzünden stat bu şekilde teslim edildi! hem statı bu şekilde eksik olarak teslim et, hemde ihtarname çek! eee burası türkiye koltuk tatlı mazallah yumurtaları falan soğur istifa ederse dimi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

EEE sen yapılanı takdir etmezsen bu yapılan bile çok kulüp ne yapıcak madem anlaşma şartlarında var bunu masaya getirirler ama yoksa böyle bir şart yaptırsınlar artık anca kulübüz demeyi bilmesinler birazda tesislerine yatırım yapsınlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha tt arena stadının galatasaray'a devri işlemleri bitmediğine dair söylentiler vardı. satad tamamen galatasaray kulübüne devredildi mi bilmiyorum ama eğer devir işlemi henüz gerçekleşmemiş ise şu aşamada daha sahibi belli olmayan bir stadın üstünü neden galatasaray kapatsın ki.burası türkiye burada herşey mümkün galatasaray stadın üstünü kapatınca sayın spor bakanımız bu stadı sadece galatasaray kullanmasın diğer kulüplerimiz de kullansın derse ne olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GS ne zaman stada yada spor merkezlerine yatırım yaptıkı. Ayrıca bir stadın illaki bir takıma devri de gerekmez eğer o takım bu stadda kendi maçlarını oynuyorsa stadın bakımını onarımını ve stadın daha iyi gelmesini sağlaması lazım. Nerde beleş oraya yerleş mantığı olursa sonu hüsran olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mesele şundan ibarettir stadın yağmur kar sorunlarıyla ilgli sistemleri ya yapılamamış yada üstünkörü yapılıp yaptım oldu denilmiştir ...Şayet öyle olmasaydı bugun dünyayın bir çok yerinde ingilterede adalarda özellik le kışa doğru haftada üç maç oyanan ve sırılsıklam ıslanan sahalar var ama bu hale gelmiyorlar çünkü su tahliyesi ısıtması şusubusu herşeyi planlanmıştır rusya gibi kutup ülkesinde bile futbol sahları temiz norvec kanada isvec hepsinde kar yağmur asla bitmez ama bizdeki kadar rezil olmaz sahalar
    No longer just a minute

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bizim galata saray yönetimi kadar aciz bir yönetim hiç görmedim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri