Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Bu maili sakın açmayın!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bu maili sakın açmayın!

Kontör numarası bayatlayınca bunu buldular. Şimdi internettenden akıl almaz bir dolandırıcılık yapılıyor.

Dolandırıcılar, 'Türk Polisi Siber Suç İle Mücadele' adı altında gönderdikleri mailleri açan kişilerin, bilgisayarlarını kilitleyerek şantaj yoluyla para alıyor. Akıllara zarar dolandırıcılıkla ilgili bu uyarıyı dikkate almanızı öneriyoruz.

Tüketiciyi Destekleme Derneği (TUKDES) Genel Başkan Yardımcısı Hülya Kelleci, düzenlediği basın toplantısında, internet üzerinden yapılan dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisinin daha eklendiğini belirterek, şu bilgileri verdi;

*Kontör dolandırıcılığı bayatlayınca şimdi de internetten şantaja başladılar.
    Dolandırıcılar, 'Türk Polisi Siber Suç İle Mücadele' adı altında mail yolluyorlar.
    Maillerin açılmasıyla birlikte bilgisayar kilitleniyor. Türk polisinin adının kullanıldığı sayfada, bilgisayar ile yapılan tüm işlemler kaydediliyor.
    Dolandırıcılar olası ihlallere örnek olarak vatandaşlara, telif hakkı, *****grafi ve terörizm teşvikini gösteriyor.
    BİLGİSAYARI KİLİTLEYİP PARA İSTİYORLAR
    Gönderilen maili açan vatandaşlar, 'Bilgisayarınızın kilidini ve ceza davasını önlemek için 200 lira ödenmesi gerekir. Ceza tutarının 48 saat içerisinde ödenmemesi halinde bilgisayarın kilitli kalacağı ve ceza davası açılacağı' uyarısıyla karşılıyor. Dolandırıcılar bu şekilde vatandaşlardan kredi kartı bilgilerini alıyor.
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bi formatla düzelecek iş o kilit davası.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bi formatla düzelecek iş o kilit davası.
    aynen öyle kardeş iki gün önce karşılaştım bahsettiğiniz olayla formatla düzelttik pc,yi arkadaşlar sakın para kaptırmasınlar bulara...
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zamanında yapılan bir uyarı için Hilmi Dost'a teşekkürler!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benimde başıma geldi , ben gerçek zannettim, sabah ilk işim siber suçlar amirliğine gitmek oldu(tabiiki parayı yatırmak için ) yeni bir dolandırıcılık yöntemi olduğunu söylediler,evet bende format attım NOT:virüs proğramı mutlaka yükleyiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyari icin tskr..kisinin basina gelmeden bilemez tabiki.bilginin kötüsü olmaz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeşim teşekkür ediyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyarı için teşekkürler arkadaşım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri