Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Maçta hayalet var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Maçta hayalet var

Maçta hayalet var!

Porto ve Paris Saint-Germain arasında 3 Ekim'de Dragao Stadında oynanan Şampiyonlar Ligi maçında AP Haber Ajansı tarafından servis edilen bir fotoğraf, futbol dünyasında büyük şaşkınlık yarattı.

AP'nin tüm üyelerine geçtiği fotoğraftaki inanılması güç bir detay günler sonra İspanyol basınında haber oldu. Bazı okurlar tarafından alay konusu olan Mundodeportivo'nun haberine göre, Porto'nun genç yıldızı James Rodriguez'in attığı gol sonrası kameramanlar tarafından kaydedilen görüntüde bir hayaletin Dragao Stadındaki taraftarlarla birlikte sevindiği ortaya çıktı.

Uzmanlar tarafından incelenen bu görüntülerde herhangi bir montaj yada kurgunun olmadığı kanıtlanırken, ortaya çıkan hayaletin fiziksel olarak bu yüzyıla ait olmadığı belirtildi.

Yumruğunu sıkarak gol sevincini yaşayan hayaletin saç şeklinden, giyimine kadar bundan en az 50 yıl önce yaşamış birini anımsattığından bahseden yetkililer, dünyada kalmış bir ruh hipotezinin ise doğru bir tanımlama olmayacağını söyledi.

Dragao Stadının ruhu başlığıyla verilen bu ilginç haber birçok ülkede geniş yer buldu.

Konu Editor tarafından (24-10-2012 Saat 02:15 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Entresan garip ve gizemli olaylar bölümünde tartışsak iyi olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben böyle şeylere inanıyorum arkadaşlar evet nedense fotaraflarda çıkıyor bu görüntüler......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayaletin ne işi var maçta ya .Kurgu yoksa bile metafizik kurallarına aykırı bir durum diye düşünüyorum
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

spor sayfalarında geniş yer verilmiş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben ne düşünüyorum biliyormusunuz futbol sağlarında neden bi kaç futbolçu öldü...işte gerçegi alın bu bir azrail.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben ne düşünüyorum biliyormusunuz futbol sağlarında neden bi kaç futbolçu öldü...işte gerçegi alın bu bir azrail.....
    Hoca ne azraili ya azrailin işi gücü yok maçmı seyredecek.Onun bir görevi var ve bizler bu dunya dısın varlıkları insanlar olarak göremiyoruz yıllardır uzaylılar var ufolar var yok ölümden sonra hayat var yok 2000 de kıyamat kopacak yok 21 aralık 2012 de mayalara göre kıyamet olacak hep bir söylenti elle tutulur birşey yok malesef
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangi ölünün hayaletiyse artık fanatikliği abartmış git rahat rahat öl arkadaşım niye maça kalktın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

boşverin böyleşeyleri fotomontaj hangi kitapta yazıyor böyle birşey

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri