Malzemeler :
30 Adet kuru kayısı
8 Su bardağı su
1,5 Su bardağı toz şeker
Yapılışı :
Yıkayıp temizlediğiniz kayısıları derin bir tencerenin içerisine alın
Üzerine sekiz su bardağı su ilave edin ve bir gece bekletin
Daha sonra kendi suyu ile kayısılar yumuşayıncaya kadar pişirin(yaklaşık
25-30 dakika)
Toz şekeri ilave edin
Beş dakika daha pişirip, ocağın altını kapatın
Soğuk olarak servis yapın
NOT: Dilediğiniz tüm kuru meyveler ile hoşaf yapabilirsiniz.


 Teşekkur:
 Teşekkur:  Beğeni:
 Beğeni:  
			
			 
			 Kuru Kayisi HoŞafi
 Kuru Kayisi HoŞafi
				 
					
					
					
					
				 çokta güzel olmuştu..ertesi gün tekrar yemek için çıkarttım kaseye koydum bir baktım içinde kurtlar yüzüyor
  çokta güzel olmuştu..ertesi gün tekrar yemek için çıkarttım kaseye koydum bir baktım içinde kurtlar yüzüyor  meğer kayısıların içinde kurt varmış
  meğer kayısıların içinde kurt varmış  Nakkus Nickli Üyeden Alıntı
					 	Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
 Nakkus Nickli Üyeden Alıntı
					 	Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.![8[1]](images/sfsmile/8[1].gif) 
						 
			
Yer imleri