Sevgili osmann kardeşim, aynen bu konuda hemfikiriz. bende yine akp'li değilim ama gerçekten şu ana kadar gelen partilerin en çok iş yapan partisidir bu bir gerçek. he iyi işin yanında kötü işte çıktı bu kesin. ama gönül isterdiki çok daha iyisini yapmış olsun. neden vatanım milletim için, yurdum insanı için. bende hayatımda akp'ye oy vermedim. yurdum insanına baskı yapmayıp herkese saygı duymuş olsaydı, bir ihtimal bende akp'ye oy verirdim. neden olduğunuda yazıyım, sebebi şu diğer partilerden daha ii bir parti yönetimi olduğunu düşünüyorum ve diğer parti başkanlarının akp'den çok ders almaları gerekliğine inanıyorum. Ama asıl sorun şuki kendini dinini ve yaratılışını herkesten çok üstün ve kusursuz gören bir insanın ne yanında nede partisinde yer almayı düşünürüm. asıl görev TC içerisinde yaşayan bütün insanlara sahip çıkmak, ve ülkem için en iyisini yapmaktır diye düşünüyorum. saygılarımla aliharbiye.
Nötig. TC bayrağı altında yaşayan her birey benim için önemlidir. yeterki vatan haini olmasın. ve kimseye kötülük yapmasın. kötülüğün cezasıda mutlak olmalıdır. hiç bir kötülük cezasız kalmamalıdır. selametle.
Yer imleri