REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Beni sahaya indirmeyin

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Beni sahaya indirmeyin


    UEFAda gruptan çıkma şanslarının olduğunu söyleyen Fransız çalıştırıcı, "Bütün bu yarışmalarda var olabilmek için artık sakatlık istemiyorum. Yoksa artık formayı ben alacağım, takımla oynayacağım" dedi.

    BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Jean Tigana, UEFA Kupasında denk bir gruba düştüklerini ve Avrupada yollarına devam etme şanslarının olduğunu söyledi. Fransız çalıştırıcı, dünkü idman öncesi yaptığı açıklamada, UEFA Kupasındaki rakiplerinin yeterli derecede sıkı ve sağlam ekipler olduğunu belirterek, "İngilizleri iyi tanıyorum. Tottenham, oynaması kolay olmayan bir ekip. Ama benim tahminim bizim için en zor rakip Rumenler (D.Bükreş) olacak.

    Şansımız var

    Kendi ülkelerindeki 10 maçı kazandılar ve birinci sıradalar. B.Leverkuseni de iyi tanıyorum. Hava toplarında etkili bir takım. Kadrodaki oyunculardan sadece ikisi 1.80 metrenin altında. Top çok yukarılarda kalacak, aşağı inmeyecek" diye konuştu. Grupta yer alan Belçika temsilcisi Club Bruggeün da geçen sezon Şampiyonlar Liginde mücadele ettiğini hatırlatan Tigana, "Bu ekip de büyük bir tecrübeye sahip, ancak bir üst tura çıkmak için şansımız var. Gruptan çıkacağız" dedi.

    İngiliz takımlarının deplasmanda oynamak gibi sıkıntılarının bulunmadığını dile getiren Tigana, şunları söyledi: "İngilizlerin yurt dışında veya şehir dışında oynama problemleri yok. Onlar bu konuda kendilerini psikolojik olarak sıkışmış ya da rahatsız hissetmiyorlar. Böyle tasaları yok, ama gruptan çıkmak istiyorsak evimizdeki iki maçı kazanmalıyız. Deplasmanda da 1 puan istiyoruz. Güzel bir programımız oldu, ama 15 Ekim ve 20 Aralık arasında yoğun bir maç trafiği olacak.

    Bütün bu yarışmalarda var olabilmek için artık sakatlık istemiyorum. Yoksa artık formayı ben alacağım, takımla oynayacağım."

    İbrahim Toramanın sakatlığı konusundaki soruya da esprili yanıt veren teknik patron, "Sağ kanatta rahat değildim, ama stoper bile oynadım. Benim dönemim ile bu dönem arasında biraz boy farkı oluştu. O yüzden stoper düşünmüyorum. Kenarda oturmayı daha tercih edeceğim gibime geliyor. Kenarda olmak daha zor. Gazetecilerin yerinde olmak daha kolay" dedi. Tigana, geçen yıl müzelerine götürdükleri Fortis Türkiye Kupasında aynı başarıyı tekrarlamak istediklerini de sözlerine ekledi.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    bilgi için teşekkürler.

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •