Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Günün Sözü: Erman Toroðlu_aziz yýldýrým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon Giveup Günün Sözü: Erman Toroðlu_aziz yýldýrým

Aziz Yýldýrým'ýn bedelli askerlik yaptýðý ile ilgili iddialar üzerine çarpýcý ifadeler kullandý.

Metris Cezaevi’nde yatarken avukatý aracýlýðýyla bedelli askerlik baþvurusunda bulundu. Yýldýrým, avukatý Abdullah Kaya aracýlýðýyla bankaya bedelli askerlik ücreti olan 30 bin TL’yi yatýrdý. Yýldýrým, 21 Mart 2012’deyse bedelli askerlikten yararlanarak askerlikten muafiyet hakký elde etti. Böylelikle sahte çürük raporu alarak askerlikten kaçtýðý iddiasýyla hakkýnda soruþturma baþlatýlan Yýldýrým, askerlik görevini yapmýþ oldu.

Aziz yýldýrýmýn Avukatý -Bedelli Askerlikle ilgili konuþmam AZÝZ beyin
    --ÖZEL HAYATINA__ giremem

-çilingiroðlu-Ya erman hocam
    buna nasýl bir iþ ASKERLÝK nasýl ÖZEL HAYAT olur

-TOROÐLU ya kayaaaa
    ASKERLÝÐÝ EVDE YAPARSANNNN ! ÖZEL olurrrrrr!:45:

4.11.2012 Telegol
    Konu zeký62 tarafýndan (05-11-2012 Saat 12:12 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

biz kaçsaydýk askerlikten bizi paket yaparlardý genel kurmay niye açýklama yapmýyor
    dilerinimi yuttular.........................................

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cezaevinde yatarken 30 bin TL ödeyip ''bedelli askerlik'' yaptýðý ortaya çýkan Fenerbahçe Kulübü Baþkaný Aziz Yýldýrým’ý, AKP Grup Baþkanvekillerinin verdiði gece yarýsý önergesinin kurtardýðý ortaya çýktý

30 Kasým'da sabaha karþý 5.15'te yasalaþan tasarýnýn görüþmelerinde, AKP Grup Baþkanvekilleri Mustafa Elitaþ, Ahmet Aydýn, Nurettin Canikli, Mahir Ünal ve Ayþenur Bahçekapýlý, gece yarýsý verdikleri önergeyle, Aziz Yýldýrým'ýn da bedelli askerlikten yararlanmasýnýn yolunu açtý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýklar olsun sýradan vatandaþ yapsa anasýndan emdiði sütü fitil fitil getirirlerdi.birde topuk yaylasý iþi var.ne çýkacak o zaman göreceðiz.
    dm 500s,800 hd
    160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
    hp ve lenova laptop

Kullanýcý Bilgi Menüsü

siz hiç birzaman akýllanmayacaksýnýz her geçengün sizi bekleyen cehennem adým adým yaklaþýyor sen insan olmazsan nereye gideceksin okadar önemli þeyler yazdým ayný tas ayný hamam askerlik yapmadýlar yaptýla vs pkk öyle yaptý vs devlet öyle yaptý vs siz kafalarý karýþtýrýyorsunuz ulan bunlrýn topu yahudidir bdp millet vekiller ermeni ve kürt yahudilerden oluþuyor türk devletinkide öyle cahil kürt ve türkler onlarýn oyununa geliyor ðiyar olma ulan olma

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iþin icinde para olursa výn gelir výn gider herþey para

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben kendim kürdüm gerçekten deðilim baba tarafým pers anne tarafým haçlýdýr melez oluyorm onun için doðuda kaldým kürtçe kullanýlýyor ordaki yahudilerde aralarýnda büyüyor ama zengin olarak banka ceplerine giriyor türk yahudilerinde öyle týpký baðýrsak parazitler gibi kaný içerek besleniyor siz uyuyun bakýn heryerdedir karadenizdede büyüyorlar oranýn halký yarýsý yahudi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þimdi istanbulda yaþadýðým için þahsýma bakýpta hani gidip birþey alýyorsun bozuk veriyor sana dalga geçiyorlar ben diyorum uyanýn herkes kendi etrafýnda elinizde ne varsa bunlarý biç insan deðildir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bak eðer karadenizli seniz ordada vardýr abem diyerek ayýrma unutma hepsi aynýdýr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri