REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
41 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Kullandiginiz Otomobİl Ve En Fazla Yaptiginiz Hiz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı egeli.1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hatta arkadaşım vardı dönüşte otobüsle döndü bi daha senin kullandığın motora binersem en adiyim dedi isterseniz gelin sizide gezdireyim
    iyi gezelim diyecem ama 290 km hızla da gezme olmaz ki o şekilde sen gezersin arkandaki uçar gider bi kenara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen bizi öldürmekmi istiyorsun ben daha 20 yaşındayım gerçei ben bu gidişle fazla yaşamam heralde ne demişler hızı yaşa genç öl cesetin yakışıklı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yokbe arkadaşım sen kullanan ayak uydur bişiy olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı egeli.1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yokbe arkadaşım sen kullanan ayak uydur bişiy olmaz
    tabi tabi hiç bi şey olmaz sadece otobana yapışırım şerit olarak :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

normal pecolar var biliyorsunuzdur onlarla 150 çıktım arabayla baktık ama özel yapım hız için yapılmış bi makina manyak gidiyor ben tam hız hastasıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ceza muhabbetinden sonra herkes nedense ya otobanda yada pistte bu hızı yapıyorlar halla halla niyeki.:49:
    otoban dışında bu sürati yapmanın imkanı varmı. Tabii otoban yazacağız çünkü başka yerde denemek mümkün değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öylede her zaman iyi değildir hız sonucda biliyorsunuz makına bunlar güven olmaz dikkat etmek lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Selçuklu73 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    otoban dışında bu sürati yapmanın imkanı varmı. Tabii otoban yazacağız çünkü başka yerde denemek mümkün değil.
    ankara konya yolunda rahatlıkla yapabilirsin tabiki kendine güveniyorsan.:28:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seat leon motor daha yeni sayılır açayım biraz dedim 205 i gördüm ibrede sonra biraz tırstım gazdan ayagımı çektim motor yeni oldugu için arabanın içi biraz tuhaf koktu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

okan abi naber nasılsın ya görüşemiyoruz dikkat et kendine fazla hız yapma sen lazımsın bize...

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri