REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
41 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kullandiginiz Otomobİl Ve En Fazla Yaptiginiz Hiz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kullandiginiz Otomobİl Ve En Fazla Yaptiginiz Hiz?

arkadaşlar bugüne kadar kullandıgınız aracınız markası ve maksımum yaptıgınınz hız kaç?

hız iyi birşey değil ama bugüne kadar yapanlarınkini soruyorum yapmayanlar dene yapmasın hız iyi birşey değildir herkesin bildiği gibi...

bir cok araç kullandım ama hız yaptıgım flaşh dı 175

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam benim kendi arabam tofaş ama öncedn çalıştığım yerin aracıyla opel combo ile 180 ama birdaha yapmamaya karar verdim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne oldu kötü bir anı mı yaşadın doktor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok be ortak ama bizim buralar pek bu kadar sürat yapmaya müsait olmadığı için bu kadar sürat bile çok fazla esasında yani oyüzden bir daha asla. allah şükürler olsun araba ile bir vukaatımız olmadı şimdiye kadar. inşallah olmazda. ve allahta kimsenin başına vermesin böyle olayları.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

amin haklısın benim de belirttiğim gibi kimse özenmesin yapmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam benim kullandigim araba bmw izine geldigimde gecen sene almanyanin Nurnberg sehrinde 4 serit gidis gelis vardi orda 210 yaptim ama ondan sonrada o kadar cikmadim yoksa yollar bitmiyordu ustaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Subaru İmpreza 380 Beygir gücünde test amaçlı olarak hava alanı pistinde 275KM gördüm.Tavsiye etmiyorum çok büyük dikkat istiyor.Tecrübelerime dayanarak bu testi yaptım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anthony99 biz aslında f16 larla yarışıyoruz ama o an da hıza bakmak aklımıza gelmedi bir daha deneme yaparız dimi ortak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anthony99 biz aslında f16 larla yarışıyoruz ama o an da hıza bakmak aklımıza gelmedi bir daha deneme yaparız dimi ortak
    tabi yaparız ortak. ee ama hıza bakamazdık çünkü biliyorsun ibreyi kırmıştık. y a ortak onu hesaba katarsak bizim rekoru kimse kıramazki yav. hem biliyorsun f16 bize yetişecem diye motoru yakıp köprüye çarptı. ee maliyet olarak adam şu anda göcükleri oynuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

f16 yı boşver artık şimdi sırada ne var neyi geciyoruz?

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri