Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Atlanta hd box 6 kasım 2012 sancaktar kanal liste ve açıklamaları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana 7 ile 19 derece lazim acaba yükleyebilirmisin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcin66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana 7 ile 19 derece lazim acaba yükleyebilirmisin
    Ekleyiverdim gardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşım için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sancaktar arkadasim pm editor programi hata gösteriyor acilmiyor tekrar lütfen bakarmisin,benim receverim atlanta hd

tuhaf yaziyi kisaltim düzeldi,bu kanallari siramalasini daha kolay yolu varmi siralamak icin,bu uydu kanallarinin img datei olarak nasil yapiliyor yardimlarin icin simdiden tsk ederim.3d kanallari ne kadar var acaba
    Konu yalcin66 tarafından (20-11-2012 Saat 21:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcin66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sancaktar arkadasim pm editor programi hata gösteriyor acilmiyor tekrar lütfen bakarmisin,benim receverim atlanta hd

tuhaf yaziyi kisaltim düzeldi,bu kanallari siramalasini daha kolay yolu varmi siralamak icin,bu uydu kanallarinin img datei olarak nasil yapiliyor yardimlarin icin simdiden tsk ederim.3d kanallari ne kadar var acaba
    Yalçın kardeş aslında bir kaç kanal editörü var.ama en iyisi wolfangın seteditörü..onunla işler çok kolay.
    atlanta hd box u ilk alanlardanım .uzun süredir bu konuda bi destek görmeyince wolfangın seteditörünü satın aldım.azıcıkda meraklıyım bu konuya.o editörle çok kolay editleme düzenleme yapılıyor.önerim o..free olan 20 değişikliğe kadar hak veriyor.aç kapa yapmaktan bıkmıştım.deneyebilirsin .tavsiyem o dur.

gelelim 3d e..
    değişik uydularda 3d yayınlar var.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. burdan bakabilirsin.3d izlemek istersen ben kesinlikle film izlemeni öneririm. yani tv kanalı değil.3d filmler daha başarılı.3d hususnda bi de filmlerde animasyon olanlar daha güzel.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam irdeto ve crytoworks ***leri için tesekkurler acaba nagra 2 ve seca ***lerini de bu dosyaya ekleyebilirmisiniz .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ilhanlar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam irdeto ve crytoworks ***leri için tesekkurler acaba nagra 2 ve seca ***lerini de bu dosyaya ekleyebilirmisiniz .
    keşke ekleyebilsek.onu manuel cihaza girebiliyoruz.secenek olarak usb den al diye biyer ne yazıkki yok.yeni yazılımlarda olsa da kurtulsak elle tek tek girmekten.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emeginize saglik guzel uygulama
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri