Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: baff firmasý sacmalýðý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart baff firmasý sacmalýðý

antalyada müþterimin baff 2000 hd cihazý bozulmuþ.fabrikaya göndermiþ.cihaz tamir olmuþ fakat içinde cccam sayfasý yok.servisi aradým fabrikaya gitmesigerektiðini söylediler.18 ekim fabrikayý aradým adanadan 2 tane numara verdiler.2 gün bu numaralarý aradým biri bozuk biriside cevap vermiyor.fabrikayý tekrar aradým cihazý bize gönderin dediler.20 ekimde cihazý fabrikaya gönderdim.cihaz hala fabrikada yazýlým için bekliyor.cihazýn sahibi antalyaya 35 km uzakta oturuyor.ben bu cihaza motorlu anten kurmuþtum.tekra ayarlamaya gidince bu olaylar zinciri geliþti.hala arýyorum inanýn telefona cevap veren bayan haricinde muhatap kimseyi bulamýyorum.tavsiyem baff tan uzak durun,,,,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

pardon siz cccam yazýlýmý atamadýnýzmý veya fabrika dýþýnda atýlmasý mümkün deðilmi? sorumu lütfen yanlýþ anlamayýn ben hayatta müþterilerime satmak için baff almadýmda, cccam sisteminide baff cihazda pek tanýmam. durum aþikar geçmiþ olsun umarým müþterinize karþý en kýsa zamanda cihazý istediðiniz gibi teslim eder kurtulursunuz.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iki gün önce benim baff 2000hd usb den yazýlým yüklerken ekranda saat ve ASH yazýsý çýktý bende internetten yükleme lloaderi ile rs232 kablosunu kullanarak yeni 1.3.81 yazýlýmýný yükledim cihaz normale döndü .baþýna böyle sorun gelen olursa diye paylaþýyorum belki sizin sorununzda bu þekilde düzelebilirdi fimaya gelince foooosssss.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim cihaza fabrika kendi yazýlýmýný yüklemiþ.baþka yazýlýmý kabul etmiyor.....cccamli yazýlýmý servislere dahi vermiyorlarmýþ illa fabrikada yüklenecekmiþ.herhalde devlet sýrrý gibi birþeymiþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý afacan-1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    benim cihaza fabrika kendi yazýlýmýný yüklemiþ.baþka yazýlýmý kabul etmiyor.....cccamli yazýlýmý servislere dahi vermiyorlarmýþ illa fabrikada yüklenecekmiþ.herhalde devlet sýrrý gibi birþeymiþ
    Yükleme loaderi ile istediðiniz CCcam destekli yazýlýmý atabilirsiniz.

Cihaza uygun yazýlýmýn ÝD nosunu deðiþtiren programlar da mevcut. Bence Cihazý göndermenize gerek yokmuþ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne hikmetse tuhaf!...
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cihaz gideli bu gün 1 ay oldu.hala haber yok muhatapta yok.deðerli dostlar tavsiyem bu firmanýn mamullerinden uzak durun....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý afacan-1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    antalyada müþterimin baff 2000 hd cihazý bozulmuþ.fabrikaya göndermiþ.cihaz tamir olmuþ fakat içinde cccam sayfasý yok.servisi aradým fabrikaya gitmesigerektiðini söylediler.18 ekim fabrikayý aradým adanadan 2 tane numara verdiler.2 gün bu numaralarý aradým biri bozuk biriside cevap vermiyor.fabrikayý tekrar aradým cihazý bize gönderin dediler.20 ekimde cihazý fabrikaya gönderdim.cihaz hala fabrikada yazýlým için bekliyor.cihazýn sahibi antalyaya 35 km uzakta oturuyor.ben bu cihaza motorlu anten kurmuþtum.tekra ayarlamaya gidince bu olaylar zinciri geliþti.hala arýyorum inanýn telefona cevap veren bayan haricinde muhatap kimseyi bulamýyorum.tavsiyem baff tan uzak durun,,,,
    Merhabalar,
    Bahsi geçen ürün, müþterimizin de bahsettiði gibi 22 Ekimde teknik servise giriþi olmuþtur. 24 ekimde de kurban bayramý dolayýsý ile resmi tatil baþlamýþtýr. teknik servisimize gelen cihazlar, geliþ sýrasýna göre tamir edilmektedir. sekreterimiz gelen ilk telefonda beyfendinin Adana'dan aradýðýný anladýðý için Bölge Bayimiz olan Düþmez Elektronik-Adana'nýn telefon numaralarýný vermiþtir. beyfendi tekrar aradýðýnda yanlýþlýk için özür dileyerek durumu izah etmiþ bulunmaktayýz.

cihaza burda yeniden yazýlýým yüklenmiþ fakat beyfendinin bahsettiði gibi cccam sayfasý olmamasý deðil, cihazýn ethernet giriþinin bozuk olmasýndan dolayý sorun yaþandýðýný tespit etmiþ bulunmaktayýz. bu süreçte bahsi geçen cihazýn asýl sahibi beyfendi ile görüþülmüþ ve asýl arýzanýn internet giriþinden kaynaklandýðýnýn, tamir görmesi gerektiðinin, ve belli bir test süresinin olduðunun bilgisi verilmiþtir. söylenen þekilde de cihaz tamir edilmiþ, test edilmiþ ve 20/11/2012 tarihinde kargoya teslim edilmiþtir.

GARANTÝ KAPSAMINDAKÝ ÜRÜNLER 30 ÝÞ GÜNÜ ÝÇERÝSÝNDE TESLÝM EDÝLÝR. ve bahsi geçen cihaz bu süreç içerisinde müþteriye teslim edilmiþtir.
    Konu BAFF - Teknik tarafýndan (22-11-2012 Saat 15:27 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kargo çýkýþ fiþi;
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu BAFF - Teknik tarafýndan (22-11-2012 Saat 16:08 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bravo diyorum baff kullanýcýsý olarak

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri