bakalım haber ne derece doğru inşallah bir tatsızlık çıkmaz.
Teşekkur: 0
bakalım haber ne derece doğru inşallah bir tatsızlık çıkmaz.
LEBEN ?
ben her zaman diyorum bu tahip atatürkten nefret ediyor elinden gelse atatürkkün posterlerini kaldırma yasagı getireçek...bu adam sadet partisinden gelme hoça adamlar atatürkke düşmandır. çumurbaşkanı oda atatürkten nefret ediyor tahipin adamı..bunların hepsi hoça....
Konu muslum-baba tarafından (09-11-2012 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir.
bayramları yasakla çelenk koymayı yasakla interneti yasakla şimdi de şeriat düzenin kuralı idamı getirecekler yavaş yavaş şeriat hükümlerini milleti uyandırmadan koymaya başladılar ilki sigara yasağı içki yasakı tvlerde
usta birde bu çıktı :
TOKAT’ın Turhal ilçesinde
bir lokantanın içindeki tuvalet iç kapısında Atatürk posteri bulunduğunu iddia ederek, işletmeci hakkında suç duyurusunda bulundu. Dernek tuvalet kapısına asıldığını belirttiği fotoğrafları basına dağıttı.
bu erdogan her konuştugunda atatürkten bahsettimi ''hayır''
cumhurbaşkanı bahsettimi''hayır''
bu adamlardan daha ne beklersiniz
ATATÜRK DÜŞMANLARI SULALESİ DÜŞMAN BU ADAMLARIN ÇOLUGU ÇOCUĞU
Anıtkabir yetkilileri bu uygulamanın yıllardır bu şekilde devam ettiğini söyledi ancak 10 Kasım’da 09.05′te Ata’nın huzurunda olmak isteyen onbinlerce kişi yasağa büyük tepki gösterdi.
arkadaşlar yukarıda haberden alıntı yaptım bu uygulama zaten böyle devam ediyor birileri karkaşa çıkarmak için kışkırtıyor lütfen aklı selim olunuz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri