".
.
.
Merhaba arkadaþlar yine güzle bir kampanya haberi ile karþýnýzdayým bu sefer ki kampanya haberim domain alma hayali olan bir çok kiþiyi hayaline kavuþturacak…

Baþlýkta da yazdýðý gibi arkadaþlar her hangi bir ek ücret olmadan .com uzantýlý boþta olan herhangi bir alan adýný almak sadece 1.99 $.Yalnýz küçük bir nokta var her üyelik için bir kez geçerli bu kampanya,tek üyelik üzerinden birden fazla .com alan adýnýn 1.99$’a alamazsýnýz.Eðer birden fazla .com alan adýnýn yine 1.99$ gibi çok uygun bir fiyata almak isterseniz hemen yeni üyelik açýp alabilirsiniz.

Sözü fazla uzatmadan kampanya linkini veriyorum Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 1.99$’a .com alan adý almaya baþlayabilirsiniz.

Önemli Notlar:
  • ABD dýþýndakiler için Paypal ile ödeme kabul edilmemektedir,yani paypal hesabý ABD içi olmayanlara kredi kartý þart almak istemeyenler için.
  • Verdiðim linkte kupon kodu bulunmakta olup verdiðim link üzerinden iþleme devam ederseniz kupon kodu otomatik girilir,küçük bir ihtimalde olsa eðer ki bir hata olursa promosyon kodunu ( YDMCALL ) el ile girebilirsiniz.
  • Yahoo’nun sitesi kampanya dolayýsý ile millet yüklenince mi yavaþladý bilmiyorum;ama özellikle domain alma safhasýnda ilerlerken ileri butonuna 3-4 defa týkladýðým ve týklamayý algýlamasý için 5-10 dakika beklediðim çok oldu,ya bilinçli yapýyorlar ya da sitelerinde geçici bir sorun var.Siz sadece sakin olun ileri/devam et butonlarýna bastýðýnýzda ilk baþta sitenin algýlamamasý gayet doðal þu an bir kaç kere daha týklayýn olmadý 5 dk sonra týklayýn 1.99$ gibi güzle bir fiyata domaini kaçýrmayýn derim. Benim canýmý çýkardý yahoo,;ama zorda olsa 3-4 tane domain almayý baþardým …
  • Domaini alýrken herhangi bir ek paket seçmeyiniz yoksa 1.99$’a domain almak düþten öteye geçemez.
  • Bu fiyat sadece ilk yýl için geçerlidir,almýþ olduðunuz domainin kayýt süresini uzatmak istediðinizde ücret yükselecektir,bu yüzden önerim herhangi bir firmanýn alan adý trasfer kampanyasýný kaçýrmayýp ilerleyen zamanlarda o firmaya taþýmanýz .

KAYNAK: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.