Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: mehmetky süresiz banlandýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mehmetky süresiz banlandýnýz

Alýntý eMpReSaRiO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Süresiz banlanmýþtýr.

Gerekçeler...

1. Forum moderatörlerinden birinin gerçek kimliðini, yöneticinin rýzasý dýþýnda ifþa etmek
    2. Firma ile ilgili asýlsýz, yanlýþ ve forum üyelerini yanlýþ yönlendirecek mesajlar yazmak
    3. Sürekli ayný konu hakkýnda forumu iþgal etmek, üyeleri rahatsýz etmek, onaysýz site linkleri vermek.
    4. Daha evvel karýþtýðý baþka olaylar (PKK sempatizanlýðý, firma karalama, sahýs haklarýna saldýrý) nedeni ile süresiz olarak uzaklaþtýrýlmýþ olmasýna raðmen farklý bir kullanýcý adý altýnda foruma üye olup piþmanlýðýný PM ile dile getirmek, foruma tekrar kabul edilmek, ancak ayný tür davranýþlara devam etmek.

Yukarýdaki PM 16.07.2006 tarihli PM den alýntýdýr.

Yukarýdaki mesajda benim 16-07-2006, 23:15 tarihinde ve saatinde attýðým özürünü kabul mesajýdýr.

Bir önceki banlama sebebleri ise - 08-07-2006, 13:32

5. Firmanýn haberi olmaksýzýn, firmaya ait ürünler ile ilgili onaysýz olarak yazýlým, yükleme v.s konusunda hata durumunda tehlike arz edecek bilgiler vermek.

Kendin kaþýndýn, seni öyle bir sabýrla bekledim doðruyu bulur da bu davranýþlarýndan vazgeçersin diye ama malesef yola gelmedin ve bir daha her ne sebeple olsun bu foruma alýnmayacaksýn...Ha unutmadan þunu kafana sok Aciko yazýlýmlarý ile benim artýk resmi bir iliþkim kalmamýþtýr. Ben insanlara gönlümden geldiði için yardýmcý oluyorum 6 aydýr.
    Yukarýdaki gerekçeler yeterli sanýrým...Supersatforumdada konu actýn,kendi actýgýn site neye hizmet ettigi belli degil yanlýþ bilgilerle sagdan soldan toplama konularla team kurulmaz

Konu kapanmýþtýr..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selamlar...
    mehmetkyb nizkinizde süresiz ban edildi...
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri